garo

GARO forlenger

Nok en partner forlenger. Denne gangen er det Garo sin tur og det var ingen ringere enn klubblegende Lars Vilsvik som sikret avtalen

Annonse:

GARO er et konsern som under eget varemerke utvikler og produserer innovative produkter og system for elektroinstallasjonsmarkedet. GARO har et bredt sortiment og er markedsledende innenfor flere produktområder, og vi kjenner kanskje aller best til bedriftens ladestasjoner, bl a for biler, og sikringsskap. Konsernet omsetter for ca. 1 mrd. og har ca. 420 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Irland, England og Polen. Hovedkontoret ligger i Sverige, mens vår trofaste partner ligger i nye, flotte lokaler på Kjelstad i Lier. 

Jan Larsgaard er daglig leder i Norge, og stor SIF patriot. Vi fikk en hyggelig prat da Lars Vilsvik var med ut på besøk - og tegnet ny forlengelse som samarbeidspartner. Larsgaard viste oss rundt i bedriften, og det er et imponerende stort lager som betjener etterspørsel fra hele landet. Lars Vilsvik pratet villig vekk om fjorårssesongen og forventninger til trenerteam, nye lagkamerater og spennende kamper som kommer.  

“Vi samarbeider med Strømsgodset fordi det er viktig at næringslivet i regionen støtter opp om å ha et Eliteserielag i Drammen. Det er viktig for alle som bor her og driver forretning her at Strømsgodset henger med i toppen av norsk fotball. Garo har bidratt over år, og ønsker å være med på dette også i kommende år” sier daglig leder Jan Larsgaard.  

Strømsgodset elsker sine trofaste sponsorer! 

garologo.png

 

Annonse fra Eliteserien: