Funder Renovasjon AS forlenger

Funder Renovasjon AS er en privat aktør i markedet for avfallshåndtering. Funder har tilholdssted i Drammen, og foretar kjøringer på det sentrale østlandsområde.

Annonse:

I hjemmekoselige omgivelser i Skoger treffer vi Anne Lise Kaasa, daglig leder i Funder Renovasjon AS. Kontorene ligger i underetasjen i huset til grunnlegger og eier Per Ivar Funder. Det blir ikke mindre koselig i Funders lokaler av at de har dedikert et eget hjørne til SIF-effekter. 

«Vi sponser med hjerte for klubben og byen. SIF er viktig for oss og mange andre og derfor er det med stolthet at vi pynter lokalene våre med flagg og drakter, sier Anne Lise Kaasa og fortsetter.  «Vi har hatt et hektisk år med bytte av ulike systemer og har ikke vært så aktive som vi ønsker, men neste år satser vi på å være enda mer tilstede på SIFs kamper og partneraktiviteter» 

Lars Vilsvik var «som alltid» på plass da vi skulle signere ny avtale og synes det er utrolig gøy å få bli bedre kjent med SIFs mange samarbeidspartnere. «For meg som har levd hele SIF-livet på banen er det utrolig lærerikt å få lov til å være med rundt og bli bedre kjent med de som sørger for at vi har gode rammevilkår for å gjøre vår jobb» 

Vi gleder oss som alltid over forlengelsen og to nye år med Funder Renovasjon!  

Annonse fra Eliteserien: