Nye bekjentskap og mye moro under årets partnerrebus

Torsdag 01.09 gikk årets partnerrebus av stabelen og det ble som alltid en veldig hyggelig dag sammen med våre fantastiske samarbeidspartnere.

Annonse:

Partnerrebusen ble arrangert for første gang i fjor og ble et høydepunkt i partnerprogrammet. I år hadde vi utvidet og utviklet konseptet ytterligere og det var ca 60 spente partnere som møtte opp på VIP-Corner for pølser, drikke og inndeling av lag.

Nytt av året var at våre bilforhandlere, Toyota, Bertel o Steen og Bilia stilte med det råeste de hadde på fire hjul og sjåfører og vi hadde utvidet postene til bedrifter på Lierstranda og Kobbervikdalen. Totalt var det 16 poster og 16 lag som gikk ut sammen.

Connections stilte opp og gjorde en formidabel innsats «gamemaster» gjennom en app som tidvis var artig og av og til skapte litt hodebry, men det var morsomt å prøve ga rebusen et en ekstra dimensjon.

Etter en runde til fots og en runde i bil var det klart for «pub til pub» Halvparten av lagene startet på godsets fvavoritthotell Quality River Station mens den andre gruppa starta hos vår offisielle pub, legendariske Kings Arms. Her ble det bilde- og godsetquiz, mye godt i glasset og utrolig god stemning.

Prikken over i´en denne kvelden var en utsøkt middag og dessert på Skutebrygga som badet i sensommersol sammen med rebusdeltakere og mange som hadde hatt post.

Vi ønsker å takke alle som var med å bidro til at dette ble en minnerik dag. Tusen takk til Sparebanken Øst, Nordvik Drammen, Personalhuset, Aass Bryggeri, Colosseum Tannlege, Glitre Energi, Viken Fiber, Digital Opptur, Kings Arms, Quality Hotel River Station, Peikko, Eltek, Q-railing, SkiltDesign, Bertel o Steen, Advania, Volvat og Bilia som for fantastisk innsats på post.

Og ikke minst. Takk til alle som møtte opp! Vi gleder oss allerede til neste års rebus!

Sjekk ut vårt bildegalleri under:

Annonse fra Eliteserien: