Full fart på Drammen golfklubb!

Den årlige "SIF-Golfen" gikk av stabelen denne uka. Det ble nok en gang en veldig hyggelig dag for alle involverte

Annonse:

På tirsdag var over 30 golfentusiaster fra mange av våre samarbeidspartnere med på den årlige SIF-golfen. Flightene ble en herlig blanding av partnere, ansatte i administrasjonen,  styremedlemmer i SIF, spillere og støtteapparat. Dessverre forhindret ferieavvikling og forsinkelser mange av spillerne fra deltakelse som hadde gledet seg til Golf med partnere, men sisteskanse Viljar Myhra stilte sporty opp og så ut som han akkurat hadde landet fra en masters-turnering i utlandet.

 

Med stort pågangsmot og giver var det en herlig gjeng på totalt 8 flighter som gikk ut med timinutters intervall. hompende etter i en golfbil kjørte Signe og Selim fra administrasjonen rundt for å dele ut brus og baguetter for tørste og sultne spillere.

 

Vi er nok ikke de som følger golfsporten tettest i Strømsgodset. Så derfor klarer vi ikke å si noe om det var jevnspilt, dårlig forhold, elendig dommer eller skeive køller. Men det vi hvert fall vet, er at det var Skilt Designs egen Anita Thorbjørnsrød som stakk av med seieren, etterfulgt av Thomas Bruun fra Konnerud Rør og vår alles kjære materialforvalter Roy Inge Valø.

 

Dagen ble avsluttet med deilige burgere fra Hanne fra Drammen Golfklubb. Vi takker Drammen golfklubb for en strålende dag på banen!

 

Vi takker for en hyggelig dag på golfbanen og gleder oss til neste år. Da kan vi allerede melde om et golfsugent A-lag, fellesstart og felles grilling!

 

Fooooooore!

Annonse fra Eliteserien: