_TAB1087

Fremje fortsetter samarbeidet i Bronseklubben!

Fremje kom inn i SIFs nettverk i år og er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering og kompetanse innen VVS, energi og slokkeanlegg.

Annonse:

Historien om Fremje er ikke lang, men allerede til å bli inspirert av. Fremje tok i år  sats og ble med i Strømsgodsets bronseklubb kun en måned etter etablering av selskapet. Nå, under ett år senere utvides samarbeidet med en enda større avtale, noe Strømsgodset er veldig glade for! 

Vi har en langsiktig plan rundt vår støtte til SIF og ønsker at avtalene skal vokse i takt med Fremje, forteller Kim-André Kristiansen, som er daglig leder og en av tre gründere i bedriften. Sammen med Ellen Kristine Ellertsen og Håkon Halleby etablerte de Fremje ved inngangen av året og har ikke sett seg tilbake siden. På under ett år har Fremje økt fra tre til 5 ansatte i Drammen. I tillegg har de åpnet kontor i Stavanger og jobber med etablering av kontor i Innlandet. På spørsmål om hvor store de ønsker å bli er de samstemte. «Vi kom jo alle fra store og tunge ingeniørfirmaer. Noe av bakgrunnen for at vi startet Fremje var at vi ønsket å være et firma som er bedre rustet til å tilpasse oss, være raske i beslutninger og tettere på kolleger og kunder. Vi er tydelige på at vi ikke ønsker å vokse oss for store avslutter Kristiansen. 

Jeg tror helt seriøst at vi kan snakke om Fremje som en av de store SIF-sponsorene om 5 - 10 år

— Selim Emeci

Gamle Gress-losjen 

I 2024 blir den grønne Fremje-logoen å se blant de mange bedriftsskiltene på gamle gress-losjen ettersom Fremje kjøper seg opp med to plasser i den populære VIP-avdelingen på Marienlyst. Men noen i Fremje blir nok å se på VIP oftere enn andre. Håkon har nemlig sesongkort «bak venstre stolpe» hos Godsetunionen og har ikke tenkt å bytte ut kamprop med hvite duker med det første. «Jeg blir på GU, så får Kim-André og Ellen Kristine kose seg med god mat og drikke på VIP» fleiper han med. Plassene skal brukes i forretningssammenheng, til å ta med kunder. «Det er særlig mange av entreprenørfirmaene i SIFs nettverk vi kan samarbeide godt med, så det å ha plasser på Gamle Gress-losjen handler egentlig aller mest om å være synlige på det vi oppfatter som en utrolig viktig arena i byens næringsliv» avslutter Halleby, før han blir avbrutt av sin kollega. «Vi får se om Håkon ikke dukker opp på VIP likevel når gradestokken viser minus 10 mot slutten av neste sesong» kontrer Ellen Kristine med et lurt smil. 

Selim Emeci i Strømsgodset gleder seg veldig over å kunne fortsette å samarbeide med Fremje. «Fremje er litt sånn «one to watch» i nettverket vårt. Og vi er utrolig spent på hvordan samarbeidet vil utvikle seg 3, 5 og 10 år frem i tid, sier Emeci. «Jeg tror helt seriøst at vi kan snakke om Fremje som en av de store SIF-sponsorene om 5 - 10 år, så dette er en lokal bedrift vi bare må støtte og spille gode i årene som kommer. Det er bra for Fremje, bra for Drammen og ikke minst veldig bra for Strømsgodset» avslutter Emeci. 

fremje-horisontal-hvit-mørkblåbg.png

 

Annonse fra Eliteserien: