Fra Bronse- til Sølvklubben

I de neste 2 årene blir Bertel O. Steen Buskerud å finne i Sølvklubben

Annonse:

Bertel O. Steen Buskerud signerte forrige uke under på en ny avtale med Strømsgodset.

I de neste 2 årene blir Bertel O. Steen Buskerud å finne i Sølvklubben.

- Bertel O. Steen Buskerud har vært stolt sponsor for SIF i mange år og vi er svært glade for at vi også i 2021 kan fortsette samarbeidet. Til tross for pandemien som har herjet i 2020 så har Bertel O. Steen hatt et rekordår både i omsetning og resultater. Blant annet ble vi Norges nest største Mercedesforhandler for personbil og varebil  – noe vi er stolte av, forteller daglig leder Kåre Ringset.

Bertel O. Steen Buskerud igger rett ved siden av Drammens største innfartsvei og er en komplett bilforhandler av Mercedes-Benz, Kia og Peugeot. Her tilbyr de salg, service og reparasjon av personbiler, varebiler, lastebiler og buss. De kan også reparere alt innen skader og glass, bilpleie, vaskehall, storbilvask 24H.

- Mange av våre kunder har på en eller annen måte interesse i og rundt klubben og da føles det godt å være med å gi noe tilbake. En av Bertel O. Steen sine verdier er «vi bryr oss» og sentralt ligger det å bry oss om våre kunder og vårt lokalsamfunn.

- Vi ser nå frem til en ny sesong og har stor tro på at 2021 blir året hvor SIF tar steget tilbake blant topplagene i Norge. Så må vi bare krysse fingrene for at vi snart igjen kan samles på tribunene, heie, juble og kjenne på godfølelsen når SIF banker inn mål – det er det vi drømmer om og det ville vært fantastisk, legger den alltid så blide Kåre Ringset til.

Vi takker Bertel O. Steen Buskerud for tilliten!

Kontaktinformasjon:
Vestre Linnesvei 8, 3414 LIERSTRANDA
Tlf: 32226100
TRYKK HER FOR Å KOMME TIL HJEMMESIDEN

Annonse fra Eliteserien: