Fornøyde sponsorer i Spania

Over 40 representanter fra klubbens største sponsorer tok forrige uke turen til Spania og Marbella for å overvære deler av A-lagets treningsleir. Les og se bilder fra turen her.

Annonse:

Tirsdag formiddag reiste et følge på nærmere 40 glade sponsorer fra Drammen i retning Marbella for å tilslutte seg Strømsgodsets treningsleir ved den spanske solkysten. Turen arrangeres årlig for klubbens største partnere i gullklubben og SIF-lauget. 

Målet med turen er å bygge nettverk, knytte nye relasjoner og komme tettere på klubben og det sportslige apparatet.

Etter noen timer i fly og buss ble tirsdagen rundet av med en bedre middag for hele reisefølget på en av Marbellas mange restauranter.

Fotballaktivitet med A-lagsspillerne

Onsdag morgen gikk turen avgårde til San Enrique og treningsfeltet hvor Henrik Pedersen var godt inn i dagens fotballøkt med laget. Etter å ha overværet avslutningen på økta ble sponsorene selv kalt ned til matta av Pedersen for en taktisk gjennomgang. Her viste hovedtreneren hvordan vi skulle spille i kampen mot Tromsø, ved iherdig forflytning av både spillere og sponsorer. 

Etter en taktisk gjennomgang ble sponsorene delt inn i ulike lag med to A-lagsspillere som kapteiner på hvert lag. Gjennom en løype på 10 poster ble både sponsorer og spillere utfordret på tekniske øvelser med ball. Her ble det mye latter, frustrasjon og glede. 

Det var en meget fornøyd gjeng sponsorer og spillere som avsluttet fotballseansen med en felles lunsj på spillernes hotell. 

Se en videosammendrag fra fotballseansen her:


Personlig foredrag fra Henrik

Etter lunsj fikk sponsorene en god oppdatering fra toppspillerutvikler Kjetil Lundebakken om hva som rører seg blant de yngre spillerne i klubben. Kjetil ga også forsamlingen en pekepinn på hvilke talenter vi skal se opp for i de kommende årene.

Henrik Pedersen holdt et glimrende foredrag
Henrik Pedersen holdt et glimrende foredrag

Henrik tok så over stafettpinnen og leverte et meget personlig og gripende foredrag om sin reise til å bli den treneren han er i dag. Videre dro han paraleller til hvordan dette har påvirket måten han i dag jobber med mennesker på. Foredraget var både interessant og relevant for bedriftslederne i salen.

Dagen ble avsluttet med middag og premieutdeling sammen med trenerteamet.

Seier i solskinnet

Dag tre startet med gruppeoppgaver og teamwork for sponsorene før turen gikk til Marbella Football Center og kampen mellom Strømsgodset og Tromsø. I nydelig solskinn fikk hele gjengen se et sultent og til tider imponerende Strømsgodset-lag slå Tromsø 1-0. 

Etter en hyggelig sistekveld gikk turen hjem igjen til Norge fredag formiddag. Forhåpentligvis med enda tettere bånd mellom sponsor og klubb enn tidligere.

Se bilder fra sponsorturen her, alle bildene fra feltet er tatt av vår klubbfotograf Børre E. Helgerud: 

Annonse fra Eliteserien: