Fagmøbler Drammen inn i SIF poolen!

Det er med stor glede at vi presenterer Fagmøbler Drammen som ny Sølvklubben-medlem fra sesongen 2019. Sportslig går det litt opp og ned, men Strømsgodset skal bare bli enda bedre på relasjonsbygging og B2B, og fortsette å gjøre nettverket og deltagelsen i det enda mer spennende og givende. For hver og en.
Fagmøbler Drammen ser verdien i dette og har altså tegnet avtale med oss i Sølvklubben!

«Vi ser frem til et godt samarbeid med Strømsgodset og vi gleder oss veldig til å bli en del av SIF-familien fra 2019», sier daglig leder, Gunnar Sandnes, i Fagmøbler Drammen.

«Strømsgodset er Buskeruds største varemerke, og vi ser derfor på dette samarbeidet som lønnsom investering for oss og vi ser på muligheten for å skape et enda sterkere navn i regionen».

Fagmøbler Drammen holder til på Åssiden, i flotte lokaler i Ingeniør Rybergs gate 44, og de har et rikt og smakfullt utvalg av flotte møbler til folk i alle aldre, og leverer selvfølgelig både til private og bedrifter.

Bedriften runder 3 år i Drammen og har god vekst og vi i Strømsgodset er veldig glade for å ha Fagmøbler Drammen på laget inn i 2019!

Annonse fra Eliteserien: