Fagmøbler Drammen

Fagmøbler forlenger i Sølvklubben og blir en del av Blå Bonus!

Annonse:

Gunnar Sandnes er en usedvanlig hyggelig mann, og han er daglig leder for Fagmøbler Drammen på Åssiden. Sandnes har et STORT hjerte for Strømsgodset, og tegnet nylig en ny avtale for nye år i Sølvklubben. Utover dette ønsker han å bidra i Blå Bonus, og tilbyr våre sesongkortinnehavere FANTASTISKE rabatter på varer av svært høy kvalitet.  

Det skal lønne seg å ha sesongkort på Marienlyst – det skal lønne seg å legge møbel-innkjøpet ditt hos Gunnar på Fagmøbler! 

Fagmøbler har vært med Strømsgodset i en årrekke - men utvider nå samarbeidet til også å gi gode tilbud til deg som er glad i SIF. Mange husker kanskje SIF-stolen vi auksjonerte bort under pandemien. Til høsten skal Strømsgodset igjen arrangere en stor auksjon med muligheter for store kupp på varer fra mange bransjer. Her går Gunnar og Fagmøbler i spiss for å sikre Strømsgodset kvalitetsvarer.

Fagmøbler blir som nevnt en del av Blå Bonus. Her blir det muligheter for våre trofaste supportere å gjøre noen knallgode kupp. I februar vil alle med gyldig sesongkort for 2023 kunne nyte følgende tilbud:

  • INNTIL 50 % PÅ UTVALGTE MODULSOFA
  • INNTIL 50 % PÅ UTVALGTE SENGER 
  • 30 % PÅ ALT AV INTERIØR

Disse kanontilbudene gjelder i hele februar. 

Her er det er bare å ta turen ned til Ingeniør Rybergs gate 44 for en hyggelig handel!

 

fagmobler-logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: