Ere Montasje er ny partner i Bronseklubben!

ERE Montasje AS ble etablert i begynnelse av 2012 og vi har solid erfaring i bygg- og anleggsbransjen. De neste to årene blir de å finne i Bronseklubben!

Annonse:

Geir Hegge Nilsen har vært leder i flere bedrifter i regionen vår, gjennom mange år, og nå er han daglig leder i Ere Montasje hvor han også er medeier. Felles for mange av bedriftene Hegge Nilsen har ledet er at de har søkt medlemskap i Strømsgodsets samarbeidspartnerpool.  
 

“Ja, jeg har i ulike roller i flere bedrifter hatt veldig godt utbytte av å være med i Strømsgodsets nettverk. Veldig mange interessante folk og bedrifter deltar på klubbens treff og aktiviteter, og det har stor verdi for oss å delta i dette” sier Geir Hegge Nilsen.  

Strømsgodset har mange aktører innen bygg/anlegg og entreprenørbransjen inne i poolen, noe Hegge Nilsen synes er positivt.  
 

“Her treffer man folk å dele erfaringer med, gjerne diskutere problemstillinger med, og kanskje dra lærdom ut av. Det er utelukkende positivt å kunne treffe folk i bransjen i uformelle settinger” sier Hegge Nilsen.  

 ERE Montasje AS ble etablert i 2012 og har solid erfaring i bransjen. De tilbyr snekker- og tømrertjenester, ulike former for bygg-montasje og komplette leveranser på innredning til bl.a. kontor- og næringsbygg. Med sine ca 40 ansatte oppleves de å tilby et profesjonelt resultat til en fornuftig pris.  

Nå blir de med i Strømsgodsets nettverk, i Bronseklubben, og Lars Vilsvik ønsker Geir hjertelig velkommen tilbake i “det gode selskap”.  

logo_m.png

 

Annonse fra Eliteserien: