Energihuset er ny partner i Bronseklubben!

Energihuset er et rådgivningsfirma med spisskompetanse innen bærekraft, energibruk, miljø, energieffektivisering og fornybare energikilder

Annonse:

Alle har i løpet av de siste månedene fått et forhold til strøm og økt bevissthet rundt eget forbruk. Mange har nok også revet seg i håret hver gang strømregninga har dukket opp i nettbanken.

Energihuset tilbyr råd og veiledning til de som ønsker konkrete tips om hvordan de kan redusere strømforbruket. «I Energihuset er vi spesialister på lavterskelløsninger som legger til rette for redusert strømforbruk for alle bedrifter. Faktisk så garanterer vi redusert strømforbruk» Sier Henning Andersen, partner i Energihuset.  

Jeg har i flere år fått høre at Strømsgodsets partnernettverk er blant de beste og mest aktive i regionen

— Henning Andersen - Energihuset

Som Konnerudgutt og SIF-patriot gleder Andersen seg til mange gode opplevelser på Marienlyst Stadion og ikke minst til å bli kjent med det lojale og entusiastiske partnernettverket til klubben. «Strømsgodset er klubben min og jeg har i flere år fått høre om at Strømsgodsets partnernettverk er blant de beste og mest aktive i regionen. For oss i Energihuset ser vi en enorm verdi i å kunne tilknytte oss nettverket, men vi gleder oss vel så mye over å kunne se på bærekraftige og kostnadsreduserende løsninger sammen med Strømsgodset» 

Selim Emeci i Strømsgodset er selvfølgelig veldig fornøyd med å ha fått inn Energihuset som partner. «Vi fikk et tips av SIF-legenden Alexander Aas om at vi burde ta en prat med Energihuset da det kunne være et potensiale om samarbeid på flere områder. Vi er veldig takknemlig for at vi har så gode ambassadører for klubben som fremsnakker det vi holder på med og åpner dører for oss.Det er faktisk den fremste måten vi tilknytter oss nye partnere på» Sier Emeci og fortsetter. «Energihuset kommer inn og har et tilbud til bedrifter som vi tror vil berike vårt nettverk i tillegg til vi også ser på områder der vi kan redusere vårt forbruk i deler av vår virksomhet sammen med Energihuset» 

Vi ønsker Energihuset hjertelig velkommen i SIF-nettverket.

Besøk Energihuset her

Skjermbilde 2022-05-03 kl. 21.12.47.png

 

Annonse fra Eliteserien: