Endelig tilbake på solkysten

Denne uka reiste nesten 30 samarbeidspartnere fra SIF-lauget og Gullklubben til Marbella for å ta del i A-lagets treningsleir på solkysten.

Annonse:

Etter to år med pandemi og begrensede reisemuligheter, var det deilig å endelig sette snuten sørover for den årlige Marbella-turen for klubbens største samarbeidspartnere. Nesten 30 partnere fra de to øverste sponsornivåene i Strømsgodset satt seg tirsdag 22. februar på flyet til Spania. 

Etter en reisedag på tirsdag, startet onsdagen med B2B-aktiviteter og fotballag-rebus ved bassengkanten. Den solfylte dagen fortsatte ved en av Pouerto Banus strandrestauranter. Det blir en helt spesiell stemning når du er omgitt av flotte mennesker, sol og strand. (Stemningen forsterkes nok av tanken på at landskapet hjemme på samme tid ser langt kaldere og mer isete ut) Latteren sitter løsere, problemene er færre, glasset er alltid halvfullt og for noen ble også en dukkert i Alboransjøen for fristende. Senere på dagen bar turen til en av Marbellas mange fotballbaner for å overvære treningskampen mellom Strømsgodset og Raufoss. Kampen endte med en komfortabel 3-1 seier til gutta fra Drammen.

Dagen etter gikk turen til Strømsgodsets treningsfelt for å overvære dagens økt. Etter å ha observert A-lagets trening var det sponsorene som skulle til pers. Trenerteamet og spillerne hadde satt opp en løype med ulike aktiviteter som alle måtte gjennom. Det besto blant annet av fotballbowling, staffeskyting og fotballgolf. Det fine med sånne aktiviteter er at det gir samarbeidspartnere og spillere en uformell og morsom arena å bli kjent på. Som oftest står vi og heier fra tribunen og spillerne klapper anerkjennende tilbake, men gjennom disse aktivitetene bygger vi også klubb, tilhørighet og samhold både for spillere og partnere.

Seansen på treningsfeltet ble avsluttet med en tett og jevn fotballkamp mellom trenerteamet og sponsorene. Stødig ledet av dommersjef Bjørn Petter Ingebretsen dro til slutt sponsorlaget av med seieren, etter straffer. 

Torsdagen ble avsluttet med felles middag med trenerteamet, premieutdeling og en hyggelig avslutning på oppholdet. 

Vi takker for denne gang og gleder oss masse til neste tur!

Se bilder fra turen her: 

Annonse fra Eliteserien: