En trofast støttespiller

Drammen Lift Utleie har vært en trofast støttespiller for Strømsgodset i mange år.

Annonse:

Drammen Lift Utleie har vært en trofast støttespiller for Strømsgodset i mange, mange år, og som alltid var det svært hyggelig å treffe Tom Roger Delsbekk og Willem Van Der Mej til en kaffekopp og fotballprat i deres hyggelige lokaler i Kobbervikdalen.

 Drammen Lift Utleie ekspanderer stadig, og har over 2000 enheter til leie. Alt fra lifter, gravere og minikraner i alle slags størrelser og formater, til byggvarmere, trykkluft og skog og hagemaskiner. Drammen Lift Utleie har kontorer i Oslo, Kongsberg og Stokke utenom hovedkontoret i Drammen.

 «Vi driver bra og det er hyggelig å være en partner med Strømsgodset» sier Van Der Mej og Delsbekk, og legger til: «Vi har sponset Strømsgodset i alle år og er glad i klubben og alle folka som står på for at byen skal ha et lag i Eliteserien». «Vi ser både nytte og glede i være med på laget. I fotball går det opp og ned, men klubbens samarbeidspartnere og nettverk er stabilt og vi skal fortsette å delta i dette også i årene som kommer» sier duoen som eier og leder bedriften.

«Ingenting er viktigere for Strømsgodset enn det lokale engasjement og den lojale støtten vi har i næringslivet. Vi er helt avhengig av dette, og Drammen Lift Utleie har stått trofast med oss i alle tider» sier en fornøyd Rune Marthinsen som fikk underskrift på en ny to års avtale i Sølvklubben, pluss VIP plasser i Gamle Gress Losjen.

 

Annonse fra Eliteserien: