En SIF-Rebus for minnebøkene!

20 bedrifter i vårt partnernettverk åpnet dørene til sine lokaler når vi arrangerte SIF-rebus for tredje gang. Og for en dag vi fikk! Se bildegalleri og video fra dagen her

Annonse:

Torsdag 31.08 var det duket for et av høydepunktene i partnerkalenderen, nemlig årets SIF-Rebus! 20 ulike poster skulle løses ute hos partnere og med veldig god hjelp av Bilia, Bertel o Steen skulle det vise seg at det ikke var noe problem for lagene som å ta seg ut til partnere utenfor bykjernen. Dagen startet imidlertid på VIP-corner der omtrent 65 deltakere møtte opp til pølselunsj og inndeling av lag før de bar ut til fots eller i bil.

Oppgavenes som skulle løses var variert, quiz, blindtester, sang og sport her var det noe for alt. En hyllest går til alle partnere som hadde post denne dagen og som skal ha en stor del av æren for at dagen ble så ble som den ble!

Etter rebusrunden var det klart for den årlige «pub til pub» ei litta rute mellom Quality Hotel River Station og Kings Arms med pubquiz. Kvelden ble etter hvert avsluttet med premieutdeling og en utsøkt middag på Skutebrygga!

Tusen hjertelig takk til alle som møtte opp og en spesiell stor takk til Protan, Mobit, Cloud Connection, LAPP, Bypost, Ecit, Victoria, Energihuset, Seltor, Keo Kjøkken, Norgips, Fremje, Matfikseren, Imara, Dominos, McDonalds, Drammen Scener og Krenova for fantastisk innsats med poster. En stor takk til gamemasterne i Connections som hadde lagt opp et appbasert spill som funket veldig bra store deler av dagen!

Vi gleder oss allerede til neste rebus, i mellomtiden har vi laget en liten film fra gårsdagen som vi kan kose oss med.

Annonse fra Eliteserien: