En kampdag utenom det vanlige

Kampsponsor mot Rosenborg, Kiwi Minipris, inviterte 20 heldige barn med foreldre til en kampopplevelse utenom det vanlige. Les om barnas drømmedag her.

Annonse:

Vår laugspartner Kiwi var kampsponsor i kampen mot Rosenborg og ønsket å gjøre noe ekstra for barn og unge under denne kampen. I den forbindelse inviterte de barn til å søke på å få være med på Kiwis Drømmedag på Marienlyst.

Søknadene strømmet inn og det måtte foretas en tilfeldig trekning for å plukke ut de 20 utvalgte. På kampdag trappet 20 forventningsfulle barn i alderen 7 til 12 år opp på Marienlyst, i følge med sine foresatte. 

Omvisning på banen

Etter en liten samling i et eget VIP-rom med utdeling av gaver fra Kiwi fikk barna være med en tur ned på banen, for å kjenne på følelsen av å stå midt i sentrum av Gamle Gress. Her ble det en liten omvisning på kunstgresset og alle fikk kjenne på matta som skulle huse oppgjøret mellom Strømsgodset og Rosenborg. 

Turen gikk videre tilbake til VIP-rommet hvor det kom storfint besøk av Peter Kovacs og Rune Marthinsen. Rune hadde tatt med gitaren og spilte selvfølgelig de kjente og kjære godset-sangene, mens ungene sang med.

Spillerbesøk

Neste på agendaen var besøk av spillerne som ikke var i troppen til denne kampen. Kim Andre Madsen, Christopher Lindquist, Mathias Gjerstrøm og Stian Ringstad fortalte om livet som fotballspillere og hva det innebar. Gutta hadde også med seg autografkort og stilte gladelig opp på bilder med barna. 

Så var det duket for litt pølser og brus før hele gjengen trakk ut på tribunen for å overvære kampen mellom Strømsgodset og Rosenborg. Selv om poengfangsten var mager, fikk de heldige barna en kampopplevelse de sent vil glemme fra Kiwi. 

Annonse fra Eliteserien: