En kamp for glemmeboka, men en tur for historieboka

På lørdag var det klart for årets borteturer for samarbeidspartnerne. Sandefjord er på papiret ikke den mest spenstige turdestinasjonen. Men når turen til Jotun Arena kan krydres det med en herlig frokost, litt bondegymnastikk på Tufte gård og en eventyrlig omvisning på Slottsfjellmuseet så blir det straks mye mer spennende! 

Annonse:

Kampmøte, bondegymnastikk og ølsmaking

Omtrent 60 partnere møtte opp til frokost og kampmøte på Quality Hotel RIver Station. Frokosten var som vanlig helt nydelig og etter hvert fikk vi servert en grundig videoanalyse samt forventingene til kampen av assistenttrenerne Didrik Bjella og Børre Steenslid. 

Etter dette bar det i VY-bussen som ble fylt til randen av ivrige samarbeidspartnere, brorparten ikledd den marineblå drakten! Uvitende om hva som ville møte dem på veien dro vi avgårde på vår lille «tour de e18» med første stopp hos selveste Olaf Tufte. Tufte hadde organisert litt ulike poster som med stor vilje ble gyvet løs på. Etter at alle hadde fått prøve seg bar det opp i låven der Mor Tufte tok oss i mot for en liten innføring i Tufte Gård og ikke minst Ølsmaking! 

Et veldig spennende besøk som frister til gjentakelse, men nå måtte bussen videre, vi hadde tross alt en kamp å rekke. 

Se video fra dagen her:

Slottsfjell, kampvorspiel og antiklimaks

Tønsberg, Norges eldste by fortjente selvsagt et stopp på vår lille Vestfoldturnè og neste stopp var Slottsfjellsmuseet der vi fikk en fantastisk rask og effektiv innføring i den Norske kongerekka, etterfulgt av en tur opp til Slottsfjelltårnet. Mange fikk seg nok også dagens treningsøkt på veien opp til Slottsfjellstårnet med de påfølgende trappene inne i tårnet.

Vi tar etter hvert avskjed med vår eminente turguide Eivind fra Vestfoldmuseene og setter kuren mot Sandefjord der vi etter en nydelig middagsbuffet stiller opp side om side med Godsetunionen for å heie frem vårt kjære Strømsgodset. 

Dessverre ble kampen et stort antiklimaks, til tross for enorm tribuneinnsats. Mål preger kamper og seiere preger turer. Men vel hjemme etter å ha fått landet litt er vi straks enige om at det var en veldig fin tur likevel! 

Vi ønsker å takke alle samarbeidspartnere som ønsket å tilbringe dagen med oss. Vi gleder oss allerede masse til neste års bortetur. 

Annonse fra Eliteserien: