EM Teknikk fortsetter!

EM Teknikk en sikkelig sponsorveteran og det er er egnede å konstantere at de nok en gang fornyer sin avtale!

Annonse:

Bare et langt innkast fra Marienlyst Stadion, i Danvikgata, ligger EM Teknikk. De er et rådgivende ingeniørfirma innen VVS og VA, og er spesialister på kontrollert styring av vann, luft og energi i bygg. Og – de er glade i Strømsgodset! 

EM Teknikk ble med i Bronseklubben så langt tilbake som 1998 – og har vært sammenhengende partner i Strømsgodset i samtlige år siden! 

“Ja, vi går inn i år 27 som aktiv og fornøyd samarbeidspartner i Strømsgodset”, sier styreleder og prosjektansvarlig Bjørn Iversen i EM Teknikk. “Vårt hjerte banker for Drammen og Strømsgodset betyr mye for oss og for byen, og vi mener det er viktig å støtte opp om det positive Strømsgodset bidrar med lokalt. Både på og utenfor banen”.  

“Strømsgodset legger ned mye arbeid i å arrangere spennende møteplasser for næringslivet, og vi har mye igjen for å delta i klubbens viktige og ikke minst hyggelige nettverk” sier Iversen. 

Bedriften som ble stiftet tilbake i 1978 dimensjonerer, prosjekterer, tegner og 3D-modellerer VVS-tekniske løsninger til alle typer næringsbygg og boligbygg, samt planlegger tilknyttet VA- infrastruktur. De har lang erfaring innen relevante byggsertifiseringer og oppdragsgivere er både private og offentlige aktører. 

Og de er en herlig samarbeidspartner for Strømsgodset! 

Annonse fra Eliteserien: