Eltek er med videre!

Eltek fortsetter som samfunnspartner med et spesielt fokus på Dame- og Gatelaget i 2023!

Annonse:

Sist uke dro en SIF-delegasjon bestående av Jarle Finnestrand, Katharina Dalbakk, Lars Petter Eggen og Torstein Gravdal til Elteks ærverdige lokaler for å signere en ny avtale. I døra stod Elteks Ulf Ellingsen, Nordic Sales Director og tok imot delegasjonen med åpne armer. 

Eltek fortsetter å pryde damelagshortsen i 2023
Eltek fortsetter å pryde damelagshortsen i 2023

- Vi er veldig glad for å kunne være med å støtte to så gode og ikke minst viktige satsinger som Dame -og gatelaget er på hver sin måte. Strømsgodsets satsing på Like muligheter og jentene er ikke bare noe som er tidsriktig å gjøre, men også helt nødvendig om vi skal lykkes med å skape mindre ulikheter mellom kjønn. Det er gøy å følge med å se at klubben virkelig satser på det, selv om det både vil være kostbart og ta tid, avslutter Ulf. 

Jarle Finnestrand fra SIF er glad for anerkjennelsen fra Eltek.

- Strømsgodsets damelag er en toppfotballsatsing og vi har satt oss ekstremt hårete mål som er tilnærmet umulig å innfri uten støtten vi får fra SIFs samarbeidspartnere. 

Eltek ønsker også å være mer enn en «sponsor» på damelagsshortsen og utfordres gjerne til hvordan de kan bidra inn mot kamper eller andre arrangementer for damelaget. Vi kan gjerne stille opp som vaffelstekere og ballhentere, skyter Ulf inn. 

Gatelagets revansj

Et av fjorårets aller største høydepunkter var da SIF inviterte Eltek til kamp mot Gatelaget på Marienlyst Stadion. Kampen endte i et ganske strøkent tap for Gatelaget som nå ønsker sin revansje.

- Taktikken satt ikke helt i fjor, men nå har vi lært og vi gleder oss til neste oppgjør, sier gatelagsveteran Torstein Gravdal med et lurt smil.

Eltek hadde for anledningen leid buss å stilte med over 50 tilskuere fra administrasjonen som lagde en flott ramme for kampen som også ble avsluttet med felles grilling. 

Lagbilde fra fjorårets oppgjør
Lagbilde fra fjorårets oppgjør

Det er helt klart at dette er noe vi ønsker å gjøre igjen, er både Lars Petter Eggen, leder for samfunn i SIF og Ulf Ellingsen enige om. I fjor kjente vi det virkelig på kroppen at Eltek var en bedrift som bryr seg om oss. Det vises ikke med kroner og øre, men gjennom slike ting som kampen. I tillegg vil vi se på muligheter for at noen av spillerne kan hospitere hos Eltek og få seg verdifull arbeidserfaring» avslutter Eggen. 

I år er imidlertid intensjonen å videreutvikle suksessen fra i fjor ved å arrangere en miniturnering mellom Eltek, damelaget og Gatelaget. Kanskje vi også skulle utfordra SIFs administrasjon også til å stille lag, skyter Katharina Dalbakk inn, kaptein på damelaget. Om administrasjonen tar utfordringen gjenstår å se, men vi gleder oss i hvert fall veldig over at Eltek har valgt å forlenge sin avtale og ser frem til mer av det gode samarbeidet i 2023!

eltek logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: