Elkjøp inn i sølvklubben!

Elkjøp har toppet laget og skutt seg inn i Sølvklubben. Nå blir det elektrisk stemning både på og utenfor banen!

Annonse:

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har over 3000 medarbeidere fordelt over 153 butikker i Norge. Elkjøp finner du på Gulskogen Senter, i Krokstadelva og på Strømsø. Elkjøp jobber hver dag med å tilby alle den fantastiske verden av teknologi.

Safi Rana - Elkjøp Gulskogen Shopping Center
Safi Rana - Elkjøp Gulskogen Shopping Center

Elkjøp går nå inn i et samarbeid med Strømsgodset i Sølvklubben, og vil være en naturlig samarbeidspartner når vi senere skal lansere e-sport i klubben. Elkjøp vil være en proaktiv partner og bidra til våre treff og samlinger i ulike former.

Safi Rana i Elkjøp på Gulskogen er svært tilfreds med at elektronikkeksperten blir med på SIF-laget. 
- Jeg gleder meg til samarbeidet, og ser store muligheter for å profilere Elkjøp både ut mot publikum og i næringslivet. Vi har produktene som folk er opptatt av, og vi håper og tror at alle Strømsgodsets venner velger Elkjøp når de skal handle elektronikk i alle varianter, forteller han.

- Strømsgodset planlegger blant annet en egen ESPORT satsing, og vi er svært tilfredse med å ha Elkjøp med på laget, sier salgssjef Selim Emeci og legger til:  

Elkjøp har alle de kjente merkene og alle de beste produktene og deres sortiment treffer jo alle fotballsupportere midt i hjertet. At Elkjøp har Varehus i Krokstadelva, Strømsø i tillegg til Gulskogen senter bidrar til lett tilgjengelighet for kundene i Drammensområdet. 

Annonse fra Eliteserien: