Eco-Nor rykker opp!

Eco-Nor er en offensiv bedrift med store ambisjoner for seg selv og Strømsgodset. Nå er de klare for et opprykk i SIF-poolen

Annonse:

Eco-Nor er et norsk selskap med hovedsete i Drammen. Eco-Nor er en del av Eco-Nor Group. Eco-Nor ble etablert i 2017. Eco-Nor som er en totalleverandør av utstyr til avfallshåndtering,

Eco-Nor var ny partner i Bronseklubben ved inngangen av 2022. Etter halvspilt sesong er det allerede klart. Eco-Nor blir å finne i Sølvklubben resten av sesongen. 

Strømsgodset skaper innhold til byens befolkning og det er godt å vite at vi er med å legge til rette for at Drammensere får gode opplevelser på Marienlyst

— Charles Petersen

Mange har det siste halve året fått gleden av å bli bedre kjent med Eco-Nor og Charles Petersen. Charles kan karakteriseres som superlojal ovenfor partnerpoolen og et aktivt medlem av sponsorgruppa vår på Facebook. I Strømsgodset heier vi på sånne som Charles og Eco-Nor. De som finner et nettverk og en tilhørighet under SIF-logoens paraply og brenner for at nettverket skal være den naturlige markedsplassen for alle som er glad i Strømsgodset. 

«Selv om vi er en liten bedrift  har vi ambisjoner om å bli større og ser på Strømsgodset som en perfekt partner og arena for å synliggjøre vårt arbeid. For oss er det en del av vårt samfunnsansvar å bidra til at Drammen by har et lag i eliteserien gjennom å samarbeide med godset. Strømsgodset skaper innhold til byens befolkning og det er godt å vite at vi er med å legge til rette for at Drammensere får gode opplevelser på Marienlyst» 

Eco-Nor går nå inn som stolt samarbeidspartner i Sølvklubben og har i tillegg kjøpt seg opp på ekstra visninger på Arenareklame i forbindelse med noen enkeltkamper. Men skal vi tro Charles kommer det ikke nødvendigvis til å stoppe der. 

«Kall meg kanskje gæren, men vi har store ambisjoner om samarbeidet med Strømsgodset. For oss avhenger det litt av at vi klarer å få til litt business i nettverket, men målet er klart. Vi ønsker oss en posisjon på drakta, det kan dere sitere meg på». 

Vi er supertakknemlige for at Eco-Nor ser verdien i Strømsgodset og vårt fantastiske samarbeidsnettverk. Vi ses i lauget! 

Skjermbilde 2022-06-22 kl. 09.29.22.png

 

Annonse fra Eliteserien: