eco-nor damelaget

ECO-NOR blir sponsor på damelagsdrakta i 2024!

Eco-Nor har vært sponsor i Strømsgodset siden 2022 og har på kort tid rukket å gå fra Bronse- til sølvklubb. Ferden fortsetter nå som Sølvklubb med opprykksambisjoner og helt ny draktsponsor for Damelaget!

Annonse:

Strømsgodsets elitesatsing på damelaget begynte i 2020. I år var jentene kun et overtidsmål unna å rykke opp for andre år på rad, men det er ingen tvil at jentene har sjarmert og skapt entusiasme blant drammensere og næringslivet. 

«Dette er en satsing og et eventyr vi definitivt ønsker å være en del av forteller Charles Petersen i ECO-NOR. Eco-Charles som han også kalles blant SIF-venner forteller engasjert om hvorfor ECO-Nor nå ønsker å ta plass på damedrakta de neste årene. 

Drømmen om Ullevaal og cupfinale med SIF-jentene trigger oss i ECO-NOR

— Charles Petersen

«Først og fremst er vi inne med midler til SIF fordi vi ønsker å bidra til byen vår, vi ønsker at Drammen skal ha et eliteserielag. Vi vet hva SIF betyr for Drammen og hvilken innvirkning SIF ikke bare har på menneskene men også næringslivet. I ECO-NOR er vi også opptatt av Like Muligheter og det er derfor gledelig at vi kan gi vårt bidrag til at også jentene i Drammen skal ha et eliteserielag. Vi er imponert over den jobben som legges ned både av klubben og menneskene som er engasjert rundt damelaget og gleder oss til å følge jentenes reise videre oppover i divisjonssystemet, forteller Petersen og fortsetter: 

Drømmen om Ullevaal og cupfinale med SIF-jentene trigger oss i ECO-NOR, og selv om vi ikke er størst forsøker vi å bidra med det vi kan og det ville vært utrolig kult å kunne si at vi var med da eventyret startet den dagen pokalen løftes foran kongen på nasjonalarenaen», Avslutter Petersen. 

Selim Emeci er naturligvis glad for Eco-Nors siste stunt. Eco-Nor er en offensiv og kul bedrift å jobbe med. De Eco-Charles og gjengen er alltid positive til nye initiativer og er en bedrift med stort blått og godt hjerte. ECO-NOR er blant annet engasjert i SIF og BDOs  Blått Hjerte-samarbeid mot barnefattigdom i tillegg til en rekke samarbeid med andre frivillige organisasjoner som blant annet Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. 

Nå gleder vi oss over at ECO-NOR investerer i Like Muligheter og jenteløftet og gleder oss masse til fortsettelsen sammen med gjengen fra Konnerud, avslutter Emeci. 

Eco-Nor logo 20220115-300dpi.png

 

Annonse fra Eliteserien: