Easify fortsetter i Sølvklubben!

Den mangeårige samarbeidspartneren fornyer seg stadig og vil i løpet av kort tid endre navn. Men klubb bytter de aldri!

Annonse:

Easify har samarbeidet med Strømsgodset i mange, mange år, og bedriften har siden 1987 jobbet med å forenkle hverdagen til mange fornøyde kunder i regionen. De er spesialister ]innen IT, betaling, dokument og møterom. 

Vi gleder oss til å fortsette i samarbeidet med Strømsgodset hvor vi treffer mange spennende personer og bedrifter

— Anders Olafsen


Daglig leder i Drammen, Åsmund Gravdal forteller: «Vi er stolte av å kunne fortsette vårt meget gode samarbeid med Strømsgodset! Vi får nå nye eiere og blir en del av et stort konsern som heter Advania. Vi vil bytte navn i Q1 og kommer til å fronte Advania på Marienlyst når sesongen starter» sier Gravdal. 

Anders Olafsen, som er ansvarlig betalingsløsninger legger til; «Med de utfordringer som er med stadige endringer i IT bransjen ser vi det som en stor fordel å ha et stort selskap i ryggen med tilgang til de beste løsningene og kompetanse. Advania et selskap som er veldig opptatt av den lokale servicen som vi (Easify) kan levere, og derfor gleder vi oss til å fortsette i samarbeidet med Strømsgodset hvor vi treffer mange spennende personer og bedrifter» sier Olafsen som har vært en aktiv partner i SIF poolen helt siden oppstarten den gang de het Kontorland.

Easify, snart ADVANIA, fortsetter i Sølvklubben og har kjøpt seg opp med VIP plasser i Gamle Gress-Losjen kampdag.

Annonse fra Eliteserien: