Dulram + SIF = Sant

Vi tar aldri noen ting for gitt, og i hvert fall ikke de største samarbeidsavtalene. Likevel var det ingen bombe at DULRAM og Strømsgodset fortsetter samarbeidet i 2 nye sesonger på høyeste nivå; SIF LAUGET. Men vi er utrolig stolte og glade for å ha akkurat denne avtalen i boks!

Adm. dir. Torstein Håvardsrud og vise adm. dir. Tom Kristiansen tar et godt tak i SIF skjerfet og innrømmer at de har blitt glad i klubben og miljøet i og rundt den. Det sitter litt hardere inne for Drafn-gutten Tom, men det blir heldigvis lettere år for år. Men – dette er en stor avtale som ikke bare er tatt med hjertet, bedyrer de samstemt.
 

Dulram er Strømsgodsets IT-leverandør og er en svært viktig og svært kompetent samarbeidspartner. Med Håvard Lind i spissen er de alltid pålitelige, dyktige og hjelpsomme med alle slags IT utfordringer, både på kontorene og under kamparrangementene på Marienlyst. Data, sikkerhet, funksjonalitet og operativitet er nøkkelord, og Strømsgodset er utvilsomt meget fornøyd med en 24-timers service som er helt unik.

«Vi har blitt kjent med mange bedrifter takket være vårt samarbeid med Strømsgodset, og vi har kommet i god posisjon til å kapre kontrakter i flere av Strømsgodsets store og små partnere. Denne avtalen er viktig for oss, og vi er glade for å være en del av klubben. Strømsgodset betyr mye for mange og vi syns det er fint også å støtte byens viktigste merkevare» sier Håvardsrud og Kristiansen.

 

Annonse fra Eliteserien: