DTs utvalgte maskoter

I forkant av kampen mot Odd utslyste Drammens Tidende "stillingen" som maskot til kampen, og responsen var enorm! De heldige utvalgte fikk en opplevelse de sent glemmer

Annonse:

Drammens Tidende var kampsponsor til kampen mot Odd søndag 15. april og ønsket i den forbindelse å gjøre litt ut av maskot-oppdraget på kampdag. De utlyste derfor 22 maskot "stillinger" som barn mellom 6 og 12 år kunne søke på. 

Responsen lot ikke vente på seg! Hele 200 barn meldte sin interesse til de populær stillingene. På loddtrekning ble 22 heldige barn valgt ut til en spesiell dag sammen med en av sine foreldre. Maskotene fikk sitt eget VIP-rom med servering av pølser og brus før kamp, i tillegg til å få med seg en Godset t-skjorte de masjerte inn i. 

Det ble også besøk fra legenden Peter Kovacs før kamp, som fortalte litt om det å være proff fotballspiller og hans erfaring med å gå inn sammen med maskoter.

Høydepunktet for barna var likevel selve maskot-oppdraget, hvor de fikk følge hver sin Eliteseriespiller inn på banen. Det var 22 spente maskoter som gjennomførte oppdraget med glans, og forhåpentlgivs fikk seg en opplevese de sent vil glemme.

Drammens Tidende ga i tillegg, som et plaster på såret til de som ikke ble valgt ut, 2 billetter til hver av alle som søkte på stillingen, slik at alle kom seg på kamp.

En flott gest av vår laugspartner.

Tusen takk til Viktor, Christiane, Sol, Emilian, Kasper, Odin, Oda, Helena, Andrine, Magnus, Maiken, Simen, Sunniva, Richard, Alexander, Jesper, Andreas, Linea, Adrian, Nora, Mathilde og Cornelia.

Vi håper å se dere alle på neste hjemmekamp mot Rosenborg 29. april. 

Annonse fra Eliteserien: