Drammen Vaktmesterkompani forlenger med to nye år!

Drammen Vaktmesterkompani forlenger avtalen med 2 år! Bare etter et par måneder i nettverket fant de ut at dette var noe de hadde lyst til å være med på videre. Dette er vi i Strømsgodset veldig glad for, og vi gleder oss til å dele enda flere minner sammen med Hans Jørgen Olsen og teamet hans.

Annonse:

Drammen Vaktmesterkompani er i dag 6 ansatte med en solid maskinpark. Firmaet leverer utvendig og innvendige vedlikeholds- og driftstjenester både for næringseiendommer, borettslag, sameier, offentlige bygg og private eiendommer. Dette gjør de rundt om i hele Drammensområdet, og leverer tjenester i Eikerbygdene, Sande, Svelvik, Lier samt Asker og Bærum. Vi i Strømsgodset legger ikke skjul på at det er ekstra stas at Drammen Vaktmesterkompani er lokale og leverer tjenester i nærområdet, og det er greit å vite hvis du trenger en erfaren og kortreist vaktmesterpartner.

Vi ble med siste halvdel av 2023, og var litt usikre på om dette passet oss. Vi er klare for to nye år, så den usikkerheten er helt klart borte!

— Hans Jørgen Olsen, Daglig leder

Drammen Vaktmesterkompani leverer alt fra oppfølging og drift av infrastruktur til snørydding og plenklipping rundt egne husvegger. I tillegg tilbyr de også erfaren prosjektledelse, blant annet når det skal gjennomføres utvidelser og rehabilitering. Selskapet består av et nettverk med samarbeidspartnere innenfor lokale håndverkerbedrifter i nærområdet. De vektlegger viktigheten av god kommunikasjon, akkurat som vi gjør på fotballbanen.

Hans Jørgen Olsen er daglig leder og var med å startet bedriften. Han har fulgt Strømsgodset i mange år, men var litt usikker på om nettverket var noe som passet for Drammen Vaktmesterkompani. Etter er par måneder i nettverket hadde den energiske Drammenseren følgende å si om Strømsgodset sitt partnernettverk; " Vi ble med siste halvdel av 2023, og var litt usikre på om dette passet oss. Vi er klare for to nye år, så den usikkerheten er helt klart borte. Norges råeste sponsorapparat, klubben i mitt hjerte og ikke minst i vakre Drammen by.

«Vi er veldig glade for å ha fått med Hans Jørgen og resten av gjengen i Drammen Vaktmesterkompani i to år til. De har kommet inn med mye energi og godt humør, og vært med på flere samlinger» sier salgskoordinator Hans Hagen Svastuen. Markedssjef Rune Marthinsen følger opp med; "Det er ekstra stas at de har et hjerte som banker for både Strømsgodset og Drammen». En slik kombinasjon gjør at Drammen Vaktmesterkompani er en ypperlig samarbeidspartner og vi gleder oss til fortsettelsen.

Annonse fra Eliteserien: