Drammen Vaktmesterkompani er ny samarbeidspartner!

Drammen Vaktmesterkompani blir en del av partnernettverket til Strømsgodset. Som både lokal og engasjerende er det liten tvil om at dette er en god match med både Strømsgodset og nettverket. Les mer om vår nye samarbeidspartner her!

Annonse:

Drammen Vaktmesterkompani har på kort tid blitt en betydelig leverandør av vaktmesterløsninger i Drammensområdet og har i dag 6 ansatte med en solid maskinpark. Firmaet ekspanderer stadig og leverer utvendig og innvendige vedlikeholds- og driftstjenester både for næringseiendommer, borettslag, sameier, offentlige bygg og private eiendommer.  

Drammen Vaktmesterkompani er der når du trenger en erfaren og kortreist vaktmesterpartner til alt fra oppfølging og drift av infrastruktur til snørydding og plenklipping rundt egne husvegger. Selskapet har et nettverk av samarbeidspartnere innenfor lokale håndverkerbedrifter i nærområdet og tilbyr også erfaren prosjektledelse når det skal gjennomføres utvidelser og rehabilitering.

 Jeg har alltid fulgt Strømsgodset og nå gleder vi oss til å bistå nye oppdragsgivere i nettverket til Strømsgodset.

— Hans Jørgen Olsen, Daglig Leder

Firmaets energiske gründer og daglig leder; Hans Jørgen Olsen, forteller ivrig: "Vår suksess er bygget på allsidig erfaring og det å ha fokus på alltid å være proaktive. Vi kjenner de kritiske punktene og jobber aktivt med forebyggende tiltak. Og så har vi et fantastisk team av engasjerte og kompetente medarbeidere som er opptatt av å skape trygghet og kostnadseffektive løsninger for våre kunder".

"Jeg har alltid fulgt Strømsgodset og nå gleder vi oss til å bistå nye oppdragsgivere i nettverket til Strømsgodset. Jeg vet klubben er veldig flinke med sine partnere og vi ser fram til å bli en del av fellesskapet”, sier den blide Drammenseren.

“Vi i Strømsgodset ønsker Drammen Vaktmesterkompani velkommen i vårt nettverk” sier Rune Marthinsen, og legger til; “Hans Jørgen og firmaet hans passer svært godt inn hos oss – og vi vet vi kan tilby en flott markedsplass med stor kontaktflate i Drammens næringsliv. Så teller det jo positivt at de er opptatt av fotball og at hjertet banker ekstra for klubben vår” sier Marthinsen 

Annonse fra Eliteserien: