Drammen Racing ny i Bronseklubben

- Proffenes eget treningssenter

Annonse:

Nå trenger du ikke reise lenger enn Drammen Racing Senter for å se hvem som er best bak rattet. Med 16 spesialdesignede bilsimulatorer, er dette stedet for ditt neste arrangement!

- Proffenes eget treningssenter

Når du setter deg i førersetet i simulatoren, føles det som du er på en ekte racerbane. Maskinen stimulerer opp til to G-krefter som virker på kroppen. Får du på et par VR-briller i tillegg, får du en autentisk følelse av å være sjåfør på en racerbane, sier daglig leder Ole Martin Rockstad.

Daglig leder Ole Martin Rockstad er født og oppvokst i Drammen, og har mange gode minner med Strømsgodset.

- "For oss er det viktig å gi noe tilbake til klubben. Strømsgodset gir magiske opplevelser til byen, samfunnet og næringslivet – det er noe vi ønsker å ta del av".

Han legger til at han gleder seg til ny sesong, spesielt til å bli kjent med resten av Strømsgodset-sponsorene.

Strømsgodsets Lasse Ulriksen storkoser seg når han prøver bilsimulatoren til Drammen racing. - «For en utrolig opplevelse! Jeg følte jeg var på en ekte racerbane»

Før han legger til, "Vi setter stor pris på at Ole Martin og flere i næringslivet har troa på Strømsgodsets sponsorkonsept for 2020. Vi merker at optimismen rundt laget er større enn på lenge" 

Drammen Racing holder til i trivelige lokaler sentralt på Strømsø, ved globusgården.

Racing er hovedaktiviteten, men på dette senteret er det også mulighet for foosball, karaoke, airhockey, xbox og mye mer.

Har du sesongkort på Marienlyst Stadion, da får du 10% hos Drammen Racing mot fremvisning av gyldig sesongkort.

Se fordelene for deg med sesongkort: https://www.godset.no/fordelsprogram

 

 

Annonse fra Eliteserien: