Drammen Forsikring blir ny partner i Bronseklubben!

Drammen Forsikring AS blir ny partner i Bronseklubben! Basert på Gulskogen og med daglig leder fra Rødgata er det vel så blått som det kan bli. Bli bedre kjent med gjengen her!

Annonse:

Drammen Forsikring AS er Tryg Forsikring sitt salgssenter i Drammen. Vi leverer tjenester innen privat skade- og livsforsikring, næringslivsforskning samt pensjonsforsikring. Kundekontakten skjer ved hjemmebesøk, bedriftsbesøk, digitale møter, telefonisk eller i våre kontorer på Gulskogen. Vi har 23 års erfaring med vår virksomhet i Drammen og vårt primære nedslagsfelt er Buskerud.

"Uavhengig av bransjer håper vi å kunne dra nytte av Strømsgodset Toppfotball sitt partnernettverk" sier daglig leder Claus Bjørnsen. Den blide karen fra Rødgata følger opp med; "Vi ønsker å oppnå en synergieffekt ved å knytte oss enda nærmere supporterne ved å tilby dem gode forsikringsløsninger basert på den enkeltes behov".

Strømsgodset har, og har hatt, stor betydning for firmaet på mange måter. Daglig leder, Claus Bjørnsen, er 4. generasjon Bjørnsen i klubben og har i så måte et stort nettverk bygget på denne relasjonen. Oppvokst i Rødgata har han selvsagt spilt på aldersbestemte lag i klubben og også senere vært trener for de samme nivåene. Firmaets styreleder, Knut Bergwitz-Larsen, ble medlem i Strømsgodset i 1967 og spilte på guttelag, juniorlag og B-lag. Han har også hatt formannsvervet i SIF-eldres avdeling fra 2020-2022. Pål Eggen, som har jobbet som forsikringsrådgiver i Tryg Salgssenter i Drammen i 12 år, har sin fotball bakgrunn fra Øren og Drammens Ballklubb. En erfaren medarbeider som har meget stor kontaktflate og er Strømsgodset patriot. En av våre andre ansatte, Linda Pedersen, er datter av Johnny Vidar Pedersen. Han spilte som mange vet i Strømsgodsets storhetstid på 60- og 70-tallet og fikk med seg 3 norgesmesterskap og ett seriemesterskap på øverste nivå for klubben.

Vi i Strømsgodset er veldig glad for at en lokal bedrift basert på Gulskogen ønsker å være med i vårt nettverk. Hans Hagen Svastuen sier følgende om samarbeidet, "Vi kjenner godt til Claus fra før, men det er også veldig kjekt å se at flere av de ansatte har relasjoner til klubben. Det var veldig hyggelig å bli kjent med gjengen og absolutt noen jeg anbefaler å ta en prat med". 

Annonse fra Eliteserien: