Doorkeeper AS er ny samarbeidspartner i bronseklubben!

Doorkeeper AS leverer avanserte sikkerhetsprodukter for å forenkle ditt liv. Nå er det relativt nyoppstarta firmaet klare for å bli med på oppturen i Strømsgodset og har tegnet en avtale for to år i bronseklubben!

Annonse:

AS Doorkeeper ble startet opp i 2020 når utbruddet av covid-19 viste oss at det var et stort behov i det moderne samfunnet for kontakt og berøringsløse løsninger på alt fra adgang, til betjening og handling. Andreas Svoor- initiativtaker til hele prosjektet - ble da med på et prosjekt hvor målet var å finne en løsning som reduserte behovet for å berøre dørlåser for hjemmehjelpere som skulle inn til sine pasienter. Ønsket var å finne et system som kunne bidra til å minske virusspredningen i tillegg til å øke generell hygiene. Resultatet ble et nyutviklet adgangskontrollsystem som benytter seg av ansiktsgjenkjenning for å gi tilgang til byggene. Dette bidrar til høyere sikkerhet ved at nøkler og adgangskort ikke kan kopieres og deles, samtidig som man fjerne behovet for å ta på enheten.

Det er med andre ord et meget innovativt firma som entrer SIFs store sponsornettverk i 2023. For selv om Doorkeeper er et oslobasert firma, var det naturlig å se mot Drammen når de søker etter å utvide sitt forretningsnettverk.  «Vi har hørt veldig mye bra om sponsornettverket til SIF og gleder oss på ordentlig masse til å bli bedre kjent med folkene og klubben» forteller Andreas. «Vi har et godt samarbeid med Energihuset som har hatt en eventyrlig reise både i SIFs nettverk, men også i Drammen. Det er i dialog med Energihuset at vi har blitt overbevist om at dette er en god investering for oss, selv om vi også er opptatt av å understreke at det er en glede for oss å kunne bidra til SIF etter hvert som vi har forstått omfanget og variasjonen av hva klubben driver med også utenfor banen» avslutter Andreas og viser til SIFs ulike samfunnsprosjektet i bærekraftsatsingen «Sammen for Drammen»

Selim Emeci i SIF er naturligvis fornøyd med å få inn en ny partner. «Doorkeeper AS er et sinnsykt kult firma å få inn i vårt partnernettverk, fordi de representerer en helt ny bransje for oss. I tillegg er det en stor anerkjennelse av partnerproduktet vårt at et oslobasert firma velger vårt nettverk fremfor andre mer nærliggende nettverk, men det er selvsagt ikke mulig uten om at regionen vår har et næringsliv som er attraktivt for folk utenfor, så det er vel så mye en kudos til nærinsgslivet i Drammen avslutter Emeci, som også retter en stor takk til Henning Andersen i Energihuset som har vært viktig for at Doorkeeper AS nå er med. 

I tillegg til adgangskontroll har Doorkeeper AS ogSÅ utviklet innovative kameraløsninger for ild- og røykdeteksjon samt algoritmer til mennesketelling, ansiktsgjenkjenning og uønsket atferd.

Nysgjerrig på vårt nye bronseklubbmedlem? Sjekk ut Doorkeeper her

Annonse fra Eliteserien: