Domino´s Pizza blir med i Sølvklubben og Blå Bonus!

Annonse:

Verdens største merkevare innen take-away pizza tar steget inn på Marienlyst stadion! Den herlige gjengen i Domino´s Pizza tar sats og blir Strømsgodset sin offisielle pizzaleverandør. Domino's-pizzaen har fått munner til å renne over hele verden siden 1960.

Vi ser frem til å kunne servere på Marienlyst Stadion gjennom hele sesongen. Vi vet hvor stort engasjement det er rundt Godset i Drammen og et samarbeid er midt i blinken for oss i Domino’s!

— Mikael Joelsson, B2B & Partneransvarlig Domino´s Norge
 I Norge har pizzakjeden snart tiårsjubileum og i Drammen har Sufian Sarwar servert drammensere siden 2018. Gjennom hele sesongen skal de servere rykende fersk pizza på VIP-corner, samt frivillige og spillere etter kamp. Det gleder vi oss til! En fin mulighet til å prøve seg på flere herligheter fra deres sortiment. I tillegg blir det storslagent når Domino´s leverer til hele VIP-en den 9. juli mot Sarpsborg. Man kan ikke annet en å glede seg til Pizza på kampdag. Hva blir din favoritt? Mighty Meat, Pepperoni Passion eller Grand Supreme? Uansett hvilken pizza du liker best, tar Sufian Sarwar og gjengen deg godt imot.

Domino's er svært opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid. De jobber med langtidshevede bunner, hånd-strukket til hver kunde, og bare med de beste ingrediensene. Domino’s leverer trygt, raskt og miljøvennlig – til sine kunder oftest innen 30 minutter.  

Vi er veldig glade for at Domino´s er med på laget. De er en engasjert og frempå gjeng, som vi kommer til å finne på masse kult sammen med. En ypperlig partner for et godt samarbeid!

— Hans Hagen Svastuen
 

Den lyseblå gjengen blir enda litt blåere da de også går inn i Blå Bonus. Nå kan våre sesongkortinnehavere nemlig få 20 % rabatt på all pizza gjennom hele april. Dette kanontilbudet får du inne i deres app, og koden får du gjennom å ha sesongkort. 

Har du spørsmål rundt Blå Bonus, ta kontakt med [email protected]

Annonse fra Eliteserien: