_P4A0636DNB

DNB FORTSETTER SOM GENERALSPONSOR

Strømsgodset er stolte over å fortelle at DNB fortsetter som generalsponsor i to nye år - med opsjon på ytterligere to år.

Annonse:

Fredag ble en ny avtale mellom DNB og Strømsgodset undertegnet på Marienlyst Stadion. DNB fortsetter dermed som Strømsgodsets generalsponsor i to nye år, med opsjon på ytterligere to sesonger.

Dette er den største avtalen Strømsgodset noensinne har skrevet under på, og daglig leder Dag Lindseth Andersen og markedssjef Rune Marthinsen, var selvfølgelig stolte og glade på klubbens vegne da avtalen var i boks.

Denne avtalen gir Strømsgodset langsiktighet og forutsigbarhet i den videre satsingen - såvel sportslig som økonomisk. DNB har vært generalsponsor i klubben siden mai 2014.

- DNB er vår største og viktigste samarbeidspartner, og det er en bekreftelse på at vi leverer både på og utenfor banen når Norges største bank og finansinstitusjon ønsker å forlenge sitt engasjement hos oss. Dette gir et svært positivt og viktig signal om at Strømsgodset er en attraktiv partner med et viktig nettverk i regionen, sier Dag Lindseth Andersen.

Et solid omdømme


Sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen, vektlegger Strømsgodsets engasjement og store vilje til å fremme DNBs omdømme og merkevare som en viktig årsak til forlengelsen.

- Strømsgodset er en flott klubb med svært engasjerte mennesker.  Vi ruller ut en stor satsing på et nytt konsept som heter DNB Jubl, og her vil vi benytte samarbeidet med Strømsgodset aktivt lokalt. Vi føler Strømsgodset har et solid omdømme nasjonalt og står svært sterkt i denne i regionen. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Wesselsen.

Hun peker videre på Strømsgodsets viktige rolle som samfunnsaktør i lokalmiljøet. Tina Wesselsen er imponert over det viktige arbeidet klubben gjør for barn og unge i distriktet, både gjennom Blåtimen og GodsetAkademiet, og her ønsker DNB å være en aktiv part og bidragsyter.

- Godset gjør en viktig og god jobb ut mot lokalsamfunnet, og i likhet med klubben tror vi på rollemodellens kraft. Derfor er vi veldig glad for at Strømsgodset er så bevisst på sin rolle som en tydelig samfunnsaktør. Også her skal vi gjøre ting sammen i årene som kommer, sier Wesselsen.

Vinn-vinn


Markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde, er henrykt over at DNB og Strømsgodset fortsetter samarbeidet de neste 2+2 årene. Hun omtaler avtalen som vinn-vinn for alle involverte.

- Strømsgodset og DNB har en viktig ting felles: Drammensfolk! Derfor er et godt sponsorsamarbeid vinn-vinn for alle. Vi bidrar til klubben og breddeklubbene – som igjen er viktig for Drammen, mens de gir oss mulighet til å invitere flere tusen kunder på kamp, samt møte nye kunder. Dette er et solid samarbeid gjennom flere år, som vi nå gleder oss til å fortsette, sier Lemoen Lunde.

DNB er vår største og viktigste samarbeidspartner

— Dag Lindseth Andersen
Linn Lolland, banksjef for privatmarked i Drammen, merker et stort lokal og regionalt engasjement rundt Strømsgodset, og hun føler at merkevaren blir stadig sterkere. Dette betyr flere gode synergier for både DNB og Godset.

- Sammen med Strømsgodset har vi skapt mange gode aktiviteter og hentet veldig mange nye kunder til banken. Vi er glade for at vi skal fortsette å arbeide målrettet for å ta nye markedsandeler både innen lån, eiendomsforvaltning og forsikring.

Mangeårig markedssjef i Strømsgodset, Rune Marthinsen, var naturligvis en meget fornøyd mann da avtalen var signert.

- Dette betyr enormt mye for oss. DNB veier og måler oss hele tiden og det skjerper oss til å utvikle oss og bli bedre. Avtalen har også en betydelig bonus-del, slik at vi hele tiden vil være på hugget for at enda flere skal velge DNB som sin bank. Det vil lønner seg for folk flest, og det vil lønne seg for Strømsgodset, sier Marthinsen.

Annonse fra Eliteserien: