Digital Opptur opp i SIF-Lauget

Digital Opptur Drammen hjelper bedrifter med å bli oppdaget, funnet og skape verdi i det digitale økosystemet. Nå tar de skrittet fra Bronseklubb til LAUG!

Annonse:

Bildetekst: Fra venstre: Rune Marthinsen, markedssjef SIF, Selim Emeci, salgssjef SIF, Joakim Bjugn, daglig leder Digital Opptur, Marcus Såstad Hansen, rådgiver Digital Opptur, Magne Jordan Nilsen, daglig leder SIF.

I slutten av april i år hadde vi gleden av å kunne presentere Digital Opptur Drammen AS som ny partner i Bronseklubben. Det er med stor stolthet at vi i Strømsgodset nå, under et halvt år senere kan meddele at Digital Opptur Drammen blir å finne i SIF-lauget og på SIF-drakta fra og med neste sesong! 

Digital Opptur Drammen blir fra og med neste sesong en av Strømsgodsets aller største samarbeidspartnere og vår hovedpartner på digital markedsføring. Selim Emeci i markedsavdelingen til Strømsgodset er henrykt over avtalen.

- Med hjelp fra Digital Opptur skal Strømsgodset bli mer synlig på tvers av ulike mediekanaler, Vi skal markedsføre oss bredere, bedre og tydeligere mot ulike målgrupper. Dette kommer til å gi oss et kjempeløft både med tanke på økt digital oppmerksomhet og forhåpentligvis vil det også kunne konverteres i flere mennesker og enda mer engasjement på stadion. 

I Drammen mener vi det er ett nettverk som skiller seg ut; nemlig Strømsgodset Toppfotball sitt sponsorforum. Frekvensen, hyppigheten og antall kontaktpunkter du får gjennom året kan ikke sammenlignes med noe annet

— Joakim Bjugn - Digital Opptur

Avtalen ble signert på Kiel-fergen, nærmere bestemt Color Magic, til stor applaus blant Strømsgodsets samarbeidspartnere som har vært samlet til et 2-døgns cruise spekket med fag, møtecup, underholdning og massevis av god, blå stemning! 

Etter at et av tidenes mest spektakulære opprykk var et faktum, fikk Digital Opptur Drammens daglige leder Joakim Bjugn det enkle spørsmålet «hvorfor?» 

- Er det én ting som er viktig når man bygger byrå, så er det hvilket nettverk man vanker i. I Drammen mener vi det er et nettverk som skiller seg ut; nemlig Strømsgodset Toppfotball sitt sponsorforum. Frekvensen, hyppigheten og antall kontaktpunkter du får gjennom året kan ikke sammenlignes med noe annet» sier Bjugn og fortsetter.

- Vi tror at denne strategiske beslutningen vil plassere oss i eliteserien av digitale byråer i fremtidens Buskerud. Strømsgodset Toppfotball er Drammens og Buskeruds fotballklubb. Skal du se, spille eller snakke om fotball er det vanskelig å ikke tenke Godset. På samme måte ønsker vi at dersom en potensiell kunde i Drammen skal ha tjenester som inneholder digital strategi, innholdsstrategi eller annonsering i Google Ads, Sosiale Medier  som Snapchat, Facebook (Meta) eller TikTok så skal underbevisstheten deres tenke Digital Opptur.

- En Laugsavtale er en tillitserklæring som gir motivasjon og en solid klapp på skulderen til hele klubben. Alle i Strømsgodset bidrar på hver sin måte med å tilføre verdi tilbake til våre partnere. Fra daglig ledelse, samfunnsengasjementet, det sportslige, media, kampdagsopplevelsen, VIP-opplevelsen og partnerprogrammet. Summen av alt går inn i vurderingene til våre partnere enten de skal reforhandle avtaler eller gå inn i vårt nettverk. Felles for alle oss som jobber i klubben er en enorm tilknytning og kjærlighet til denne klubben og vi skal dele gleden ved sånne oppturer som dette, sier Selim Emeci.  

Digital Opptur består av over 22 eksperter innen digital markedsføring, hvor 6 eksperter har kontor midt i Drammen. Her kan du komme innom for en hyggelig prat og diskusjon om hvordan du kan få din egen Digital Opptur.

Bli bedre kjent med Digital Opptur her

Annonse fra Eliteserien: