Digital Opptur er ny partner i Bronseklubben

Digital Opptur Drammen hjelper bedrifter med å bli oppdaget, funnet og skape verdi i det digitale økosystemet. Deres kompetanse strekker seg fra grundige analyser til hvordan nå ut med riktig budskap til de riktige personene.

Annonse:

De siste årene har i grunn alt vi har foretatt oss blitt fasilitert gjennom en eller annen form for digital løsning og de fleste av oss bruker internett som oppslagsverk når vi skal finne en rørlegger, snekker, kjøleskap etc. Digital Opptur har nå etablert seg med eget AS i Drammen for å hjelpe bedrifter med å bli enda mer synlige på nett gjennom blant annet søkemotoroptimalisering, annonseoptimalisering, innholdsproduksjon og digital rådgivning. 

«Jeg bor i Rødgata og er godsetpatriot. Det var med andre ord en “no brainer” når vi begynte å diskutere hvor vi skulle markedsføre oss for å bli kjent i byen», sier Joakim Bjugn, daglig leder i Digital Opptur Drammen. «Vi ser en enorm verdi i å knytte oss til merkevaren Strømsgodset og det enorme nettverket som klubben legger til rette for. Alle er jo her! Vi gleder oss til å bli kjent med de andre partnerne, ha det hyggelig og forhåpentligvis utveksle både «high fives» etter skåringer og kontaktkort i løpet av sesongen.»

«Vi har i en periode merket økt interesse fra mediebyråer som har sett verdien av å markedsføre seg i vårt nettverk og det er kult!» sier Selim Emeci i Strømsgodset. «Vi ser alltid etter nye samarbeidspartnere og det er ekstra gøy med de som har en lokal profil slik som Digital Opptur» avslutter Emeci. 

Digital Opptur Drammen flytter inn i flotte nye lokaler på Strømsø Torg 4, kun et steinkast unna Marienlyst Stadion. Vi ser frem til et langt og flott samarbeid med den Digitale Opptur Drammen! 

Bli bedre kjent med Digital Opptur her

Skjermbilde 2022-04-29 kl. 14.44.42.png

 

Annonse fra Eliteserien: