Deloitte er med videre!

Nok en partnerveteran forlenger, denne gangen er det Deloitte sin tur som går inn i sitt 18. år som SIF-partner

Annonse:

Deloitte har nok en gang forlenget sin avtale i sølvklubben. Helt siden 2006 har Deloitte samarbeidet med Strømsgodset - i både sol, snø og regnevær. Langsiktighet, troverdighet og tillit kjennetegner både Deloitte og Strømsgodset, og derfor er dette samarbeidet gjennom så mange år blitt en suksesshistorie. 
Deloitte, med Vidar Nesse og Morten Viholmen i spissen, er en svært aktiv samarbeidspartner, og de følger engasjert med på klubben – både på og utenfor banen. De er «alltid» tilstede på våre treff og arrangement, og beriker våre samlinger med sitt gode humør og positiv innstilling. Det er alltid hyggelig med folka i Deloitte!

Enda et knepp hyggeligere har det jo blitt når vår eminente venstre back Thomas Grøgaard har tatt plass i Deloittes flotte lokaler langs elvebredden. Thomas stortrives der han henter verdifull arbeidstrening ved siden av fotballsatsingen. «Her har jeg blitt topp mottatt av flotte folk i et flott miljø» sier Thomas, og legger til at han får verdifull arbeidstrening og nyttige impulser som vil komme godt med når fotballkarrieren en gang er over. Om mange år. 
 

I Deloitte er det stor fotballinteresse og SIF engasjement, og den mest ivrige er nok Morten Viholmen;  - «For meg er det viktig å være tilstede der næringslivet samles. Gjennom mange år som sponsor har vi fått et bredt og godt profesjonelt nettverk gjennom sponsorforum. Strømsgodset har en stor plass i det blå hjertet mitt», sier Morten.


Vi gleder oss til fortsettelsen med Deloitte – vi ser fram til mange felles treff og aktiviteter!

Deloitte_Logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: