dekorhjelpen.no inn i Bronseklubben!

Den nyetablerte bedriften dekorhjelpen.no er ny partner i SIFs bronseklubb!

Annonse:

«Det er jo helt sprøtt at jeg som Trønder og RBK-gutt plutselig står her med SIF-skjerf, sesongkort på Marienlyst og sponsor» Ordene kommer fra Runar Bye kun kort tid etter at bronseavtalen for 2023 var ble signert. 

Trønderen som faktisk har en historie som unggutt i RBK har imidlertid bodd på Østlandet de siste 25 årene, så helt rart er det nok ikke at han og kona Mari Holmin Bye nå går inn i SIFs partnernettverk med sin nye bedrift dekorjhelpen.no 

Plantedekor til alle anledninger 

Vi skal levere kvalitet og eleganse i grønne eller blomstrende oaser, som med et snev av deilig luksus gir gleder til hverdag og til fest, ute og inne. 

Med våre profesjonelle og kreative interiørkonsulenter, blomsterdekoratører og anleggsgartnere får du en komplett levering av kvalitetsmessig utført plantedekor som garantert vil gi et trendy løft til rommet inne som ute.

Hva dekorhjelpen.no hjelper til med ligger til en viss grad i navnet, men bredden av både kompetanse og leveranseområder er både imponerende og variert. Dekorhjelpen kan bistå bedrifter og privatpersoner med alt fra å pynte hjemmet og hagen til en sommerfest eller konfirmasjon til å skreddersy dekor til store bedriftsarrangementer, kontorlokaler etc. i tillegg kan vi tilby interiørkonsulenttjenester og innkjøpshjelp til de som ønsker noe mer. «Kort sagt så kan vi levere til ethvert sted eller arrangement som ønsker dekorasjon» forteller Mari og kaster samtidig et lurt lite blikk på noen av plantene i SIFs kontorlokaler som kunne trengt litt kjærlighet. 

Ekteparet Bye har mer enn 25 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen og har begge bakgrunn som anleggsgartnere. Mari er i tillegg utdannet interiørkonsulent og Ved siden av å drive dekorhjelpen.no har paret nylig også tatt over to blomsterbutikker, Opdahl Blomster i Mjøndalen og Floriss Bragernes på CC som skal samspille med dekorhjelpen.no 

One of a kind i partnerpoolen

«Med over 150 partnerbedrifter inne er det sjeldent at vi gjør avtaler med nye partere uten at det er noen form for konkurranse med andre eksisterende partnere, så dette er jo et av de få unntakene forteller Selim Emeci i SIF og fortsetter «Dekortjeneste er jo helt genialt å få inn i vårt nettverk og vi er helt sikre på at dekorhjelpen.no har noe å tilby veldig mange av våre samarbeidspartnere. Vi skal heller ikke se bort i fra at vi gjør noen grep i våre lokaler heller avslutter Emeci med det samme blikket mot plantene i SIF-lokalene som holder ut for harde livet. 

dekorhjelpen.no lanseres 01.06 og kommer til å tilby eksklusive tilbud for SIF-partnere.

Dekorhjelpen.png

 

Annonse fra Eliteserien: