Colosseum Tannlege inn i Sølvklubben!

Siden etableringen av den første klinikken for 36 år siden har Colosseum tannlege utviklet seg til å bli Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester.

Annonse:

Med kontorer midt i byen (Øvre storgate) og på Gulskogen Senter har Colosseum tannlege markert seg som en solid aktør i tannhelsebransjen i Drammen. Nå ønsker gjengen i Colosseum å sørge for null hull og hvite rette tannglis hos i Godsets partnernettverk. 

«Vi ser flere gode grunner til å samarbeide med Strømsgodset» forteller Yngvild Portvik Hansen, klinikkleder i Colosseum Tannlege og fortsetter «Vi ser en verdi av å profilere oss ut mot privatmarkedet på Marienlyst Stadion, men ikke minst så ønsker vi å tilby gode bedriftsavtaler til øvrige partnere i nettverket» Portvik. 

«Dette er en solid partner for Godset» forteller Selim Emeci i markedsavdelingen. Men det er ekskollega Lasse Ulriksen som skal ha honnør for å ha fått med seg Colosseum på laget. Vi har fått et supergodt inntrykk av Colosseum og oppfatter at det er en bedrift som både er veldig opptatt av sine pasienter, trivsel hos ansatte, men også med et stort lokalt engasjement. Dette bekrefter Portvik som kan fortelle at Colosseum ble kåret til årets ‘Rising Star Clinic’ i fjor for å skåre høyt på kundeundersøkelse (NPS), er sertifisert ‘Great Place to work’, i tillegg til gode skår på medarbeiderundersøkelsen NPS.

I Strømsgodset kan vi definitivt ikke garantere for null baklengsmål, men bruker du Colosseum tannlege er vi veldig trygge på at du går ut derifra med null hull til en hyggelig pris!

Sjekk ut Colosseum Tannlege her

 

colosseumtann-blue-520-e7747f62.png

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: