Canon fortsetter i Sølvklubben

Canon Business Center Buskerud fortsetter samarbeidet med Strømsgodset

Annonse:

Finn-Martin Paulsen og Philippe Zürcher skrev denne uka under på en ny avtale med Strømsgodset i Sølvklubben.

Canon Business Center Buskerud som har vært trofast SIF-sponsor siden 2010 og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong og skape enda flere business-muligheter i SIF-poolen.

Canon Business Center Buskerud har vært markedsledende leverandør av multifunksjonsmaskiner i over 25 år, men bistår også virksomheter innenfor digitalisering og automatisering av dokumentprosesser på mange områder.

Samarbeidet med Strømsgodset betyr mye for begge parter.

- Godset skaper mye engasjement både i regionen og internt hos oss i Canon Business Center Buskerud. Sponsoratet gir oss mulighet for å treffe kunder og potensielt nye kunder i uformelle og hyggelige sammenhenger, noe som har stor verdi for oss, forteller daglig leder Finn-Martin Paulsen.

Satser også på kaffe

- Ønsker du god kaffe på kontoret? Gjennom Kaffebryggeren har vi som målsetting å levere markedets beste kaffe til virksomheter som er opptatt av «den gode kopp kaffe». Sier Paulsen

- Vi ønsker å tilrettelegge for næringslivet i byen, gjennom å skape verdifulle møteplasser og en attraktiv B2B arena. Vi er derfor svært takknemlige for at Canon ønsker å bli med videre, sier Lasse Evenstad Ulriksen i Strømsgodset.


Dette er CANONBRA!

 

Annonse fra Eliteserien: