Canon Business Center Buskerud forlenger samarbeidet i Sølvklubben!

Canon Business Center Buskerud fortsetter samarbeidet med Strømsgodset!

Annonse:

Med lokalene stappfulle av klargjorte maskiner som skal ut til kunder var det en blid Finn Martin Paulsen, daglig leder i Canon Business Center som forrige uke signere på en ny avtale i Sølvklubben. Canon Business Center har vært trofast SIF-sponsor siden 2010 og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong og skape enda flere business-muligheter i SIF-poolen i 2023.

"Det ligger en opptur i luften nå og vi merker en voksende optimisme i og rundt klubben, den reisen har vi lyst til å være med på sier Paulsen»

Selim Emeci i Strømsgodsett er naturligvis veldig fornøyd med at Canon resignerer. «Canon Business Center har etter hvert blitt en sponsorveteran og det er som alltid en tillitserklæring når en partner resignerer. Det at Canon nå går inn i sitt tredende år er sterkt og et synlig bevis på at det lønner seg å være i SIF-nettverket over tid»

Mye mer enn utskriftsløsninger

Selv om Canon umiddelbart gir assosiasjoner til utskriftsløsninger, så jobber Canon Business Center Buskerud på flere andre områder. Deleverer også tjenester for digital samhandling og automatisering av prosesser, samt møteroms- og skjermløsninger i alle varianter. Neste år vil blant annet to infoskjermer pryde VIP-inngangene på Marienlyst.

Gjennom vårt datterselskap Kaffebryggeren har vi som målsetting å levere markedets beste kaffe til virksomheter som er opptatt av «den gode kopp kaffe» sier Paulsen.

Vi gleder oss uansett masse til å fortsett samarbeidet med Canon Business Center Buskerud! 

canon-logo-6.png

 

Annonse fra Eliteserien: