CANES AS INN I SØLVKLUBBEN!

Nytt medlem i sølvklubben

Annonse:

I sommer fikk vi en svært hyggelig henvendelse fra CANES AS. «Vi er Drammensere, og nå skal vi flytte bedriften vår til Drammen – og da vil vi gjerne samarbeide med Strømsgodset» sa stemmen i telefonen. Det var Sondre Try Aagesens stemme, og sist uke var vi i deres lokaler på Lierskogen og skrev under kontrakt om Sølvklubben i 2020, 2021 og 2022. I disse Corona-tider gir slike avtaler oss et voldsomt løft, selvsagt.

Canes AS ble etablert 1999, i Drammen, og har i flere år vært registrert i Moss. Canes AS er en markedsledende VVS leverandør til rør og entreprenørbransjen.

«Vi vender nå tilbake etter 20 års drift der vi flytter alle avdelinger til Eikhaugen i Drammen. I den anledning synes vi det er veldig gøy å samtidig bli sponsor i hjerteklubben vår, Strømsgodset» sier Sondre Try Aagesen. «Vi har alltid hatt en drøm å være med i Strømsgodset-poolen, og vi gleder oss til å følge klubben videre nå som sponsor!» sier Try Aagesen som vil overvære sin første SIF Lunsj neste torsdag.

CANES AS har allerede mange forretningsforbindelser blant våre mange partnere, og vi ønsker CANES AS hjertelig velkommen inn i «SIF Familien».

Se Canes sitt bedriftkort her

 

Annonse fra Eliteserien: