BYPOST forlenger!

Bypost forlenger samarbeidsavtalen med Strømsgodset for 2 nye år!

Annonse:

Bypost er et enkelt og rimelig alternativ for bedrifter og offentlig virksomhet som sender brev og pakker. Bypost henter bedriftens post til avtalt tid, frankerer utgående post og pakker – og får posten ut hver dag.

Strømsgodset har lenge hatt en avtale med Bypost, og med alle våre leveringer og forsendelser, blant annet av supporterutstyr, er dette en trygg og sikker distributør som vi er svært godt fornøyd med. Med Byposts tjenester reduserer vi portokostnadene og forenkler vår post- og pakkehåndtering.  

Veslemøy Kiste, salgs og markedssjef i Bypost sier; “Drammensregionen er et viktig satsningsområde for oss, og da er det naturlig å være med i Strømsgodsets spennende nettverk. Her tilbys vi en attraktiv plass blant et bredt spekter av bedrifter og bransjer, og vi skaper nye relasjoner hele tiden på klubbens aktiviteter og arrangement” sier Kiste. 

Strømsgodsets markedssjef Rune Marthinsen uttaler at Strømsgodset er svært godt fornøyd med Bypost som leverandør, og veldig glad for at Bypost forlenger også samarbeidsavtalen. “Bypost gjør hverdagen vår enklere og mer effektiv, og samtidig er de en aktiv medspiller på våre treff og samlinger. Det er veldig hyggelig at de forlenger engasjementet i Strømsgodset, sier Marthinsen.

BYPOST omsatte for 275 millioner kroner i året, står på et solid økonomisk fundament med over 150 faste ansatte som alle bidrar til å gjøre livet til kunder enklere og rimeligere.  
Byposts 75 biler ruller på veiene i Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus og Østfold hver dag.  

Bypost.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: