Hamar away med de beste sponsorene!

Espaboller, grunnlovshistorie og ett poeng. Årets bortetur var av det innholdsrike slaget!

Annonse:

Sist lørdag møtte i overkant av førti ivrige partnere opp på Marienlyst for å reise på årets bortetur til Hamar. Med litt «nødproviant» på bussen og en stor dose blått humør la vi ut på det som skulle bli en fem timer lang tur til Hamar by. Vanligvis tar denne turen ca to timer, men vi hadde lagt opp lagkonkurranser og «tour de E6».

Gjengen på tur!
Gjengen på tur!

Første stopp Kongens Marina ved Hjortneskaia. Hjortneskaia som de fleste forbinder med Kielferga. For noen fristet det nok med en reprise til turen vi var på for kun en snau måned siden da vi så herlige Color Fantasy åpenbare seg foran oss, men denne gangen holdt vi oss til et kort stopp hos kongen der lagene fikk i oppgave å lage et lagnavn som inneholdt navnet til en aktiv eller tidligere godsetspiller. Freaky Friday, Fred være med deg, Kenneth W Carlsberg, Inge på Thunet , Ola Kamaratene og Jostein Springflo, var noen av de kreative lagnavnene. 

Neste stopp, verdens navle Jessheim og castello bar og restaurant som tok oss i mot og var særdeles hurtige til å snu seg rundt og lage 20-30 pizzaer da gjengen fra Drammen etter hvert fikk ulvehungeren over seg og turoperatørene fra markedsavdelingen hadde glemt å legge inn et matstopp. Her hadde vi en uhøytidelig og fin pubquiz før vi heiv oss i bussen igjen for det som skulle bli turens kulturelle høydepunkt, en omvisning i ballsalen på Eidsvollbygningen.

«tour de E6» fortsatt deretter oppover langs Mjøsa og nest siste og kanskje turens mest obligatoriske stopp ble på Espa Boller der lagene fikk i oppgave å lage den beste reklamen for Espa Boller og for noen kreative og artige filmer vi fikk! Det ble tatt i bruk klippeteknikk i ren hollywoodstil, plakater og rekvisitta og noen spiste nok så mye boller under produksjonen at de dekket næringsbehovet sitt for den dagen og resten av helga!

Endelig fremme på Hamar sjekket vi inn på hotellet og hadde etter hvert et veldig hyggelig kampvorspiel med burgerbuffet, kåring av vinnere og kahoot.

Kampen endte 1-1 og vi avsluttet med felles middag på Pizzanini.

Tusen takk til alle som deltok og bidro til å gjøre årets bortetur til en minnerik en!

Annonse fra Eliteserien: