Blå helg på Geilo

For 24. gang tok Strømsgodsets samarbeidspartnere turen til Geilo for vårt årlige Bardøla-treff. Og selv om selve treffet var flyttet til Vestlia Resort, var atmosfæren og stemningen like unik som alltid.

Annonse:

Nesten 250 samarbeidspartnere med familier og ektefeller reiste fredag 13. mai fra Drammen til Geilo for å samles til vårt årlige "Bardøla-treff". Selve Bardøla hotell er nå blir ombygd til leiligheter og treffet var derfor flyttet til flotte Vestlia Resort. 

Og selv om lokalisasjonen var noe endret var atmosfære og stemningen den samme, unike. Treffet startet fredag kveld med den tradisjonelle muiskkquizen med Rune og Arne. Etter gode spørsmål og enda bedre musikk fra duoen, bød DJen opp til dans. Og det var ingen ting å si på stemningen utover kvelden og natta.

Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim
Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim

Neste morgen inviterte vi til SIF-timen i Vestliahallen. Selim Emeci startet seansen med å snakke om Strømsgodsets planer for vekst i bedriftsmarkedet de neste årene, før sandvolleyballduoen Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim snakket om sine erfaringer, historier og lærdommer fra toppidrettslivet og næringslivet. 

God stemning i akebakken
God stemning i akebakken

Etter SIF-timen var det duket for ake-konkurranse i skibakken. Store og små stile opp og ga alt i ake-bakken. Alle hemninger ble lagt til side og albuer og skitne knep ble brukt for å vinne. Dagen fortsatte med en nydelig lunsjbuffet før mange fikk med seg FA-cupfinalen mellom Liverpool og Chelsea. 

Når lørdagskvelden kom var det duket for den høytidelig festmiddagen i Vestliahallen. Fyritalsmann Pål "Galmann" Medhus loset gjestene gjennom middagen med gode historier, akkompagnert av nydelige toner og allsang fra Rune og Arne fra C-laget. 

Etter nok en festlig aften vendte folket nesen hjem til drammen søndag formiddag, med bagasjen full av blå magi og gode minner.

Takk for denne gang, vi gleder oss allerede til neste år!

Se bilder fra helgen her:

Annonse fra Eliteserien: