Bildeleksperten tegner avtale i Bronseklubben!

Da har vi gleden av å kunne presentere en helt ny SIF-sponsor, Bildeleksperten på Gulskogen

Annonse:

Bildeleksperten AS er en veletablert virksomhet med hovedkontor, butikk og autorisert verksted på Kongsberg, med egen avdeling i Drammen.

Bildeleksperten avd. Drammen holder til i trivelige lokaler på Gulskogen, nærmere bestemt Vintergata 19.

I tillegg har de valgt å satse tungt på nett. Gjennom nettbutikken tilbyr og sender de bildeler til lave priser - over hele landet.

«I våre delebutikker i Kongsberg og Drammen, har vi alt du måtte trenge av deler, dekk og rekvisita til bilen din. Vi vil alltid gjøre det vi kan for å hjelpe deg å finne riktige deler og relevant informasjon» sier den Kongsberg-fødte mannen, Tor Egil Tvedt.

«Selv om ingen av oss kan offside-regelen, har vi skjønt at Strømsgodset ikke bare handler om fotball. Strømsgodset tilrettelegger for små og store bedrifter i Buskerud og har langt fler bedriftsmedlemmer enn noen andre B2B-forum jeg vet om, og det er dette vi ser frem til å ta del i» legger han til.»

«Vi er glade for at Bildeleksperten ser verdien av deltagelse i SIF-nettverket. Vi jobber hver eneste dag for å levere Norges beste B2B-nettverk. Vi har troa på at fotballen som business-arena vil gi en ekstra dimensjon for bedre kjemi og større suksess. Her gjøres det mange gode avtaler over tid.» sier salgsansvarlig i Strømsgodset, Lasse Evenstad Ulriksen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: