Beslagteknikk ny i Bronseklubben

Beslagteknikk er ny samarbeidspartner i Bronseklubben. Vi ønsker dem hjertelig velkommen inn i SIF-familien!

Annonse:

For en drøy uke siden møttes penn og papir, og markerte starten på et samarbeid mellom Strømsgodset og Beslagteknikk.

Beslagteknikk leverer beslag til snekkerier, møbelprodusenter, kjøkken, baderom og innredningprodusenter over hele landet. De ble etablert i 1997 og er et familieeid norsk aksjeselskap med kontor og lager i Drammen. Firmaet har i dag tolv ansatte.

– Vi ønsker å være en bedrift som støtter idrett og kultur i Drammen. Strømsgodset er «Drammens stolthet og hele regionens lag», og betyr mye for hele byen og engasjerer mange. Samtidig er det en fin mulighet til å bli kjent med andre bedrifter i Drammen og knytte nye kontakter, sier Odd Holmsen, daglig leder siden oppstarten for 22 år siden. På bildet er er han sammen med sønnene Morten (i midten) og Jakob (til høyre), som begge er aktive i i firmaet.

Les mer om Beslagteknikk på deres partnerside her.

Det er mye spennende som skjer i Strømsgodset om dagen – og vi føler at vi under Henrik Pedersens ledelse er på rett vei på det sportslige plan. Det er imidlertid ikke noe vi klarer på egenhånd.

Markedssjef Rune Marthinsen er tydelig på at Strømsgodsets satsing i toppen av norsk fotball lar seg gjøre fordi næringslivet stiller lojalt opp for klubben. Han er strålende fornøyd med at Beslagteknikk vil være med på laget fra og med 2020-sesongen.

– Beslagteknikk ønskes velkommen i SIF-familien, og vi både håper og tror at dette vil være en god og hyggelig investering. Vårt nettverk er solid og raust, jeg er overbevist om at Beslagteknikk vil få masse ut av dette samarbeidet, sier Rune.

Vi ønsker Beslagteknikk hjertelig velkommen på laget!

Annonse fra Eliteserien: