Bedrifter samarbeider

Annonse:

PÅ BILDET: Fra venstre; Stig Myhre, Panelbygg, Erik Try og Sondre Try Aagesen, Canes og Pål Ask fra Aktiv Veidrift.

Det er mange eksempler på at bedrifter i vår pool av samarbeidspartnere samarbeider, handler av hverandre og gjør business sammen. Det gleder oss! Mye av grunnlaget for den solide posisjonen Strømsgodset har i regionen ligger jo i at næringslivet benytter seg av det nettverket vi har bygget opp over år.

Vi ønsker tips fra dere om prosjekter dere jobber sammen om og bedrifter dere jobber sammen med. Vi ønsker å skrive om dette, få det ut i våre kanaler, gi oppmerksomhet rundt dette og bygge B2B nettverket sterkere og større. Når alt kommer til alt, det næringslivet i denne regionen som er bærebjelken i all vår satsing på fotballbanen.  

CANES er en spennende bedrift som kom inn i poolen vår i fjor høst, i en langtidskontrakt i Sølvklubben. De er en helnorsk leverandør, med over 20 års erfaring, som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Canes flyttet i februar fra Liertoppen til Eikringen. Det var

Aktiv Veidrift som sto for all utgraving i forbindelse med byggingen, og

Panelbygg som har reist nytt tilbygg samt stått for omgjøring av eksisterende byggmasse. Vi var ute og besøkte Canes i de nye flotte lokalene, og vi gratulerer med flotte lokaler, og takker masse for at våre partnere finner sammen om spennende prosjekter!  

 

Annonse fra Eliteserien: