tempImageqXDvee

Bakermester Klausen fortsetter i GULLKLUBBEN!  

Bakermester Klausen fortsetter i Gullklubben. Brødrene leverer særdeles gode kaker i pausen og vi i administrasjonen gleder oss alltid til skolebrød på fredagene. Les mer om vår mangeårige samarbeidspartner her!

Annonse:

Ingen lager bedre brød enn Bakermester Klausen fra Krokstadelva! Vårt lokale bakeri er en stor lokalpatriot og trofast Strømsgodset-partner. I dag drives bakeriet av brødrene Ben og Pål Klausen, som tredje generasjon i den familiedrevne bedriften.

I 2007 kjøpte Klausen opp Baker Thoen på Gulskogen, og med det tok Klausen brødrene over stafettpinnen som lojal sponsor i Strømsgodset. Og siden har de, år etter år, valgt å være med Strømsgodset som en viktig og positiv partner!

Vi mener det er viktig å støtte opp lokalt, og Strømsgodset er flinke til å samle næringslivet

— Brødrene Klausen

 
-«Det å ha et Eliteserielag i regionen er av stor betydning for alle. Vi mener det er viktig å støtte opp lokalt, og Strømsgodset er flinke til å samle næringslivet. Vi tar del i mange arrangement og aktiviteter, og det er mange hyggelige folk i et viktig nettverk å være i» sier brødrene. 

Rune Marthinsen i Strømsgodset sier; «Bakermester Klausen er kvalitet! Hele regionen har et forhold til produktene deres og vi i Strømsgodset er jo spesielt stolte av SIF-Brødet. Klausen leverer pølsebrød, skolebrød, boller og kaker til alle våre kamparrangement, og dette er rett og slett de beste varene på markedet! Vi gleder oss til mange år fremover med gode bakervarer – bakt med ekte kjærlighet», sier Marthinsen som har stjålet akkurat den siste setningen av brødrene Pål og Ben Klausen! 

Bakervarene til Bakermester Klausen finner du selvfølgelig mange steder, men vi oppfordrer alle til å se etter disse varene hos din lokale KIWI butikk! 

Annonse fra Eliteserien: