Brødrene Pål og Ben Klausen

Bakermester Klausen er med videre!

Bakermester Klausen AS holder til i Krokstadelva og blant mange velsmakende og populære produkter finner vi også SIF – brødet. Bedriften ledes av brødrene Ben og Pål Klausen, tredje generasjon Klausen som i 76 år har levert velsmakende produkter ut fra lokalene i Krokstadelva. Nå er Bakermester Klausen klar for to nye år i GULLKLUBBEN!

Annonse:

Bakermester Klausen ble grunnlagt i 1945 av Fritjof Klausen, farfar til Ben og Pål. Firmaet har hatt en rivende utvikling, fra starten med Fritjof og kona Dagny i deres kjeller, til topp moderne produksjon og logistikk med over 100 dyktige ansatte og en omsetning på 152 mill. i året, i dag. 

Det å ha et Eliteserielag i regionen er av stor betydning for alle. Vi mener det er viktig å støtte opp lokalt.

— Brødrene Klausen

Det går med ca. 100 tonn mel i uka og det leveres mellom 250-300 leveranser hver eneste dag. Du får kjøpt Klausen-produkter i hele nedre del av Buskerud fra Noresund, Rødberg og Eggedal og ut til Sande i Vestfold, hele Hurumlandet og inn til Asker og Bærum. 
Dagligvarebutikkene utgjør den største kundegruppen, men de er også stolte leverandører til veldig mange barnehager og kantiner, cafe, cateringfirmaer, storhusholdning og bedrifter. De driver 3 koselige bakeriutsalg med et bredt utvalg av bakervarer og mange andre fristelser som påsmurt mat og kaffedrikker.

Brødrene Klausen er idrettsinteresserte og samarbeider både med Mjøndalen og Strømsgodset – og føler de har noe igjen for engasjementene. Idrett er viktig, og bredde skaper topp - og topp skaper også bredde, sier de. 

«Det å ha et Eliteserielag i regionen er av stor betydning for alle. Vi mener det er viktig å støtte opp lokalt, og Strømsgodset er flinke til å samle næringslivet. Vi tar del i mange arrangement og aktiviteter, og det er mange hyggelige folk i et viktig nettverk å være i» sier brødrene.  

Det eventyrlige SIF-brødet skal mette brødsultne Drammensere i to nye år
Det eventyrlige SIF-brødet skal mette brødsultne Drammensere i to nye år

Rune Marthinsen i Strømsgodset sier; «Bakermester Klausen er kvalitet! Hele regionen har et forhold til produktene deres og vi i Strømsgodset er jo spesielt stolte av SIF Brødet. Klausen leverer pølsebrød, skolebrød, boller og kaker til alle våre kamparrangement, og dette er rett og slett de beste varene på markedet! Vi gleder oss til mange år fremover med gode bakervarer – bakt med ekte kjærlighet», sier Marthinsen som har stjålet akkurat den siste setningen av brødrene Pål og Ben Klausen!

 

Husker du forresten denne legendariske reklamen for SIF-brødet fra 2015? Her er det flere oscarverdige skuespillerprestasjoner fra både tidligere og nåværende spillere 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: