BAKER KLAUSEN, MIMAX, LEARN og HOBRO BYGG

Baker Klausen, Mimax, Learn og Hobro Bygg forlenger med Strømsgodset!

Det er en veldig hektisk og krevende tid for oss, og vi har fullt fokus på Stabæk-kampen og overlevelse i Eliteserien. I tillegg skal vi også lage en hyggelig og positiv opplevelse for alle i forbindelse med cupfinalen helga etter.
Og vi skal betjene 7 000 billetter og bussturer, frokoster og supporterutstyr. MORO!!!

Enda morsommere er det at midt inne i alt dette er det noen som virkelig setter pris på oss, og som har valgt akkurat dette tidspunktet til å forlenge sine avtaler med oss – inn i kommende år. Og de sier det samme, alle sammen:
Vi er med Strømsgodset – uansett!
Det varmer. Det inspirerer. Det gir oss ALLE et løft!

Folka på BAKERMESTER KLAUSEN står opp hver eneste dag for å lage landets beste utvalg av brød, deriblant SIF Brødet, og Krokstadelva-bedriften fortsetter i GULLKLUBBEN også i kommende sesonger.
«Vi er sikre på at Strømsgodset berger plassen, men om det verste skulle skje vil vi uansett fortsette å backe laget. Da får vi eventuelt hjelpe til og bidra til en ny sportslig opptur» sier brødreparet Pål og Ben Klausen.
«Vi syns det er svært givende å være med i nettverket, og Strømsgodset gir så mye positivt tilbake at vi synes det er en god investering» sier Klausen-brødrene. «Vi håper selvfølgelig også at flere vil smake på, og velge, SIF Brødet neste gang dere handler», sier Pål og Ben, som legger til at KIWI butikkene i regionen har store utvalg av Klausens rikholdige og svært velsmakende sortiment.

 Bjørnar Veum på MIMAX Asfalt og Betong AS bruker nesten identiske ord da han forteller hvorfor MIMAX akkurat nå skriver ny 2 års avtale i Sølvklubben med Strømsgodset.

«Vi skal holde oss, men MIMAX er ikke medgangssupportere – vi er med i all slags vær» sier den alltid positive og blide marked og kalkulasjonsleder Bjørnar Veum.

«Vi trives i klubbens nettverk, og treffer veldig mange viktige relasjoner i dette fora. Vi setter veldig pris på aktivitetene og treffene, og gleder oss til fortsettelsen - uansett divisjon. Men, jeg er sikker på at Strømsgodset beholder plassen» sier Veum.
MIMAX Asfalt og Betong AS er Norges største og eldste firma innen kjerneboring og betongsaging, holder til ved Lierkroa, og har rundt 80 ansatte som dekker hele Østlandet. 


Geir Cato Kristiansen på Learn er den av alle disse bedriftslederne som har vært med i SIF-poolen aller lengst, og Geir Cato er glassklar på at det er nettopp nå det er viktig å vise lojalitet og støtte;
«Strømsgodset er Strømsgodset selv om laget skulle rykke ned. Vi føler bare at vi MÅ være med, og hvem annen klubb setter følelseslivet så til de grader i helspenn?» spør den alltid sprudlende Geir Cato.

«Vi på Learn (tidligere Lær og Kjør) har lært utallige SIF spillere å kjøre bil, og det skal vi fortsette med. Og vi gleder oss til 2019, uansett», sier Geir Cato og tillegger med glimt i øyet: «Og så skal vi jo på Bardøla!»

Per Rosenvinge på HOBRO BYGG har også vært trofast i mange, mange år – og tegnet også ny avtale for kommende sesong når han svingte innom SIF Huset for å hente cupfinalebilletter.

«Det er klart Hobro er med, vi svikter ikke om resultatene går imot innimellom. Jeg er overbevist om at vi holder oss, men uansett skal vi støtte opp og være med i det fantastiske nettverket som omgir klubben» sier en alltid smilende Per Rosenvinge.

Hobro Bygg ble etablert i 1987 som tømrerbedrift, men har i gjennom årenes gang blitt modernisert i takt med kundenes ønsker og behov. Hobro Bygg er godkjent av Mesterbrevnemda og fremstår i dag som spesialister på alt innen rehabilitering av bygg, med eget moderne blikkenslagerverksted. Mot det private markedet har tekking av boligtak med alt tilhørende arbeid som blikk, beslag etc., blitt Hobro Byggs nisje.

Annonse fra Eliteserien: