Axactor har forlenget avtalen: Hils på deres nye kontaktperson

Axactor signerte i dag under på en ny toårsavtale i Bronseklubben.

Annonse:

Axactor er et moderne og fremoverlent inkassoselskap som har som mål å være det selskapet som raskest bringer utestående kapital tilbake til sine oppdragsgivere og hjelper i dag Strømsgodset og flere av SIFs partnere med dette.

SIF-supporter og vår nye kontaktperson Petter Fjellheim er utrolig glad for å forlenge samarbeidet. 

– Vi i Axactor ser frem mot en ny sesong med Strømsgodset. Selv om 2020 har vært et spesielt år for mange, har vi nå troa på bedre tider, både for oss i Axactor og for vårt kjære Strømsgodset. 

For Axactor er det viktig å ta del i Strømsgodsets partnernettverk og delta på alle aktiviteter i SIFs regi. I tillegg er det viktig å støtte oppom tiltakene Strømsgodset gjør for lokalmiljøet, sier Petter Fjellheim, vår nye kontaktperson i Axactor.

– For meg personlig er fotballinteressen veldig sterk, sier Petter, som har vokst opp med mange flotte minner på Gamle Gress.

– Opplevelsen jeg og min sønn Noah, som da var fire år, fikk under seriestarten i 2010 ga oss en følelse som ikke kan kjøpes for penger. Vår felles fotballinteresse har vokst i disse årene og vi har fulgt Strømsgodset tettere og tettere. Å følge Strømsgodset har blitt en viktig del for oss to og fotballen lærer Noah mye om oppturer og nedturer, noe som også gjelder generelt i livet.

– Samarbeidet i Bronseklubben videreføres med to nye år, og vi i Strømsgodset er veldig takknemlige for å ha med et av Norges største inkassobyråer med på laget, sier en fornøyd Lasse Ulriksen i Strømsgodset.

Melding fra Axactor:

Kjære sponsorer av Godset!

Vi ønsker å informere om at Petter Fjellheim er ny kontaktperson i Axactor for samarbeidspartnere i Strømsgodset. 

Axactor er stolt sponsor av Godset og gjennom nettverket kan vi tilby gode priser for samarbeidspartnere. Vi kan hjelpe deg med å få betalt til forfall, redusere antall kredittdager og sørge for at dere får pengene raskere inn ved hjelp av tjenestene fakturaoppfølging og inkasso. Vi skreddersyr automatiske løp som passer deg som bedrift og dine kundesegmenter. 

Ønsker du å bli kunde eller vite mer om hvordan Axactors tjenester kan hjelpe din bedrift til bedre likviditet, spesielt i koronapandemien, kontakt Petter på:

E-post[email protected]
Telefon+47 405 92 592

 

Annonse fra Eliteserien: