AWN tar to nye år i Bronseklubben!

Nok en hyggelig førjulsgave ble sendt i Strømsgodsets retning denne uken da AWN forlenget sin avtale og tar to nye år i Bronseklubben

Annonse:

Agilium Worldwide Norway AS (AWN) er et relativt ungt selskap, etablert i 2017, men med meget erfarne rekrutterere. AWN er en del av et uavhengige eierstyrt nettverk av executive search selskaper (Agilium Worldwide Executive Search Group),etablert i 1984 og representert i 30 land. AWN er et selskap som utelukkende rekrutterer ledere og spesialister og har utviklet sin rekrutteringsmetodikk i henhold til dette. Oppdrag løses enten som en blanding av ordinære søknadsprosesser og aktive søk , eller utelukkende det siste, dersom oppdragsgiver av ulike grunner ikke ønsker å annonsere prosessen. Selskapet er særlig kjent for sitt grundige arbeide. 

 AWN gikk inn i Strømsgodsets samarbeidsnettverk høsten 2020 og har stått støtt som samarbeidspartner gjennom pandemien på tross av at det tok tid før de fikk oppleve tribuneliv, highfives og store partnertreff. Det har derfor vært ekstra gledelig at AWN har lykkes i nettverket da vi år igjen kunne gjennomføre et normalt aktivitetshjul for våre partnere. 

Gleden var heller ikke mindre da Jon A. Steen, managing partner i AWN signerte en ny toårsavtale i bronseklubben denne uken. «Alle forlengelser i Strømsgodset er like viktige og er en tillitserklæring for den jobben som gjøres både i klubben vår og produktet vi leverer til partnere. Denne forlengelsen smaker imidlertid litt ekstra godt med tanke AWNs reise som SIF-sponsor frem til nå. 

 Jon A. Steen ser frem til to nye år i Bronseklubben. «For oss er bedriftsnettverkt Strømsgodset fasiliteter både stort og spennende og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med flere av bedriftene de to neste årene» sier Steen og legger til med et smil «Forhåpentligvis får vi en del oppturer på Gamle Gress også»  

Ingen avtale kan offentliggjøres uten et fint bilde med litt SIF-effekter, og hvem er bedre til å krydre et bilde enn å bruke Lars Vilsvik, spilleren med flest kamper i SIF gjennom tidende. Selv evigunge Lars Vilsvik (34) skal legge opp en dag, og det er ingen dum kandidat å ha i AWNs kandidatportefølje. 

 Vi i Strømsgodset takker for tillitten og gleder oss til fortsettelsen med AWN

 

AWN_logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: